Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

CapeHerb&Spice

Ön itt jár: Kezdőlap >

CapeHerb&Spice

 

A kultúrák és ízek vibráló keveréke - Afrika csücskétől a nyelvünk hegyéig!

Az 1994-ben alapított Cape Herb & Spice  vállalkozásként indult, és ma már a Libstar vállalatcsalád részét képezi.  A székhelyünk Fokvárosban van, egy vibráló és kozmopolita városban, Afrika csücskében. Helyszínünk jelentős mértékben a nyugat-afrikai kereskedelmi útvonal mentén helyezkedik el, amelyet a tengerészek az 1400-as években fedeztek fel. A holland Kelet-indiai Társaság, a fűszerkereskedelem meghatározó ereje az 1600-as évek közepén települést létesített Fokvárosban, amely az Ázsiával folytatott cserekereskedelem egyik állomásaként működött. Az európai, afrikai és ázsiai kultúrák keveredése gazdag kulináris örökséget adott a városnak, és a Cape Herb & Spice is ezen a háttéren jött létre.

Három helyszínen működünk Fokvárosban, és képességeink közé tartozik a fűszer, tea és finom ételek ajándékozása.  Üzletünk alappillérei az innováció, a minőség és a változatos termékválaszték.  

Két évtizeddel azután, hogy a Cape Herb & Spice a V&A Waterfront egyik vagonjában kezdte meg működését, a Cape Herb & Spice számos saját márkás és márkás terméket exportál a világ legjobb kiskereskedőihez, és igazi dél-afrikai sikertörténet.  

 

MIÉRT A CAPE HERB & SPICE?

Termékeink mentesülnek a mesterséges aromáktól és színezékektől, hozzáadott MSG-től és tartósítószerektől - és nem besugárzott, GMO-mentes, Halaal és vegánok számára is alkalmasak.

Fűszernövényeink és fűszereink több mint 80%-át forrásból szerezzük be, és a fenntartható gazdálkodási gyakorlatok fejlesztését célozzák.

A legmagasabb nemzetközi akkreditációval a legmagasabb élelmiszerbiztonsági szabványok szerint termelünk.

Megalapításunk óta több mint 700 munkahelyet teremtettünk - a gyárainkban dolgozó szakképzett nők közül sokan családjuk büszke kenyérkeresői.

Rendezés:

Keresés