Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

A Khoisan Gourmet vállalat arra törekszik, hogy kiváló termékeket hozzon létre, amelyek szó szerint „szeretet munkái” - mint például a madagaszkári és ugandai vanília babjaink, amelyeket „afrikai aranynak” tekintünk.

Kis- és közepes méretű gazdákkal dolgozunk együtt, akik minden egyes vanília virágot kézzel termékenyítenek, és hónapokon át szüntelenül dolgoznak, hogy előállítsák kis tételben készülő, napfényen szárított fekete vanília babjaikat. Csak a legjobb, legduzzadtabb és leglédúsabb vanília babok jutnak el hozzánk az Indiai-óceánon keresztül, ahol gazdagon infúziózott, édes és aromás termékekbe építjük be őket.

Az idő múlása, a hagyományos mezőgazdasági módszerek és a természetes folyamatok iránti mély tisztelet alapján a Khoisan Gourmet vanília termékei a Föld gazdagságainak és a termelőknek a tiszteletteljes munkájának szellemében készülnek. Küldetésünk, hogy a világ minden tájáról csak a legkiválóbb ínyenc alapanyagokat szerezzük be – olyan országokból és közösségekből, ahol a kis tételben történő betakarítás és a hagyományos, munkaigényes módszerek a megszokottak. A dús és lédús, érett Vanília Babjainkat kis, vad ültetvényeken termesztik és érlelik Madagaszkár és Uganda erdeiben.

Keresés