Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Exotic Food

Ön itt jár: Kezdőlap >

Exotic Food

Exotic Food

Cégünk két testvér látomásaként indult, akik mindketten szenvedélyesen rajongtak a thai ételekért, és arról álmodtak, hogy szeretett konyhájukat világszerte éttermekben és otthonokban főzik és élvezik. Az 1999-ben alapított Exotic Food néhány tucat alaptermék értékesítésével indult. Ma a márka több mint 200 thaiföldi étel- és italkészítményt foglal magába, amelyek világszerte több mint 62 ország üzleteiben kaphatók.

Kizárólag a legfrissebb és legjobb minőségű, helyi gazdák által termelt alapanyagokból készült termékeink Thaiföld számos ízletes dimenzióját mutatják be. Az elegáns és modern csomagolásban bemutatott Exotic Food termékek készen állnak arra, hogy percek alatt varázslatos kulináris pillanatokká váljanak. Kutatási és fejlesztési csapatunk folyamatosan újít, új és ízletes termékeket keresve, amelyek megfelelnek a világ minden tájáról érkező vásárlóink ízlésének, miközben mindig a legmagasabb szintű biztonsági és minőségi szabványokat tartjuk be.

Minden nap arra törekszünk, hogy beteljesítsük alapítóink elképzelését - a legjobb thai étel- és italtermékeket szállítsuk, hogy világszerte milliók élvezhessék a thai konyha egzotikus csodáját.

EXOTIC FOOD THAILAND ON A PLATE  49/42 Moo 5,Tung Sukala Sriracha, Chonburi 20230 Thailand

Rendezés:

Keresés