Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Ár:
450 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 7863
Elérhetőség: Előrendelhető
Gyártó: Gogi
Egységár: 4.500,00 Ft/kg

Fokhagymás és Borsos Tempura Liszt, 100gr (Gogi)

Összetevők: Liszt (60% búza, 15 rizs), tápióka keményítő, módosított tápióka keményítő, fokhagyma és bors keverék 4% (fokhagyma, bors, ízesítő, só), kukoricakeményítő, élesztőpor E450; E500, só, ízfokozó E621, szójaszósz
Nettó súly: 100gr
Tápértékek 100 g-onként: Energia 1423 kJ/340 kcal, Zsír 0,6 g, Ebből telített 0,2 g, Szénhidrátok 74 g, Cukor 3,4 g, Fehérje 10 g, Só 4g
Allergének: búzaliszt, szója
Táplálkozással kapcsolatos információk:
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó.
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Leírás

Fokhagymás és Borsos Tempura Liszt, 100gr (Gogi)

A Fokhagymás és Borsos Tempura Liszt egy ízletes és különleges ízvilággal rendelkező termék, melyet a Gogi vállalat gondos kezekkel és minőségi alapanyagokból készít. 

A termék 100 grammos kiszerelésben érhető el, így tökéletesen megfelel a kisebb mennyiségekben történő főzéshez vagy akár csak egy-egy vendégváró falat elkészítéséhez.

A Fokhagymás és Borsos Tempura Liszt egy igazi kulináris élvezetet nyújt azoknak, akik szeretik felfedezni az új ízeket. A tempura liszt különleges keveréke garantálja, hogy ételeid ropogósra és aranybarnára süljenek. 

A fokhagymás és borsos ízesítés pedig egyedi és pikáns ízt kölcsönöz a sütött ételeknek. Kiválóan harmonizál a húsfélékkel, halakkal, zöldségekkel és tofuval egyaránt. Használatával egyszerűen varázsolhatsz ínycsiklandó fogásokat az asztalra, melyek garantáltan elvarázsolják családod és barátaid ízlelőbimbóit.

A Gogi Fokhagymás és Borsos Tempura Lisztje magas minőségű alapanyagokból készül, így biztos lehetsz benne, hogy csak a legjobbat kínálja. 

Ha szeretnéd felpezsdíteni konyhád, próbáld ki a Fokhagymás & Borsos Tempura Lisztet, és élvezd az újdonság és a különlegesség ízét!

Elkészítési javaslat

Keverjen össze a 100g tempura lisztet 130 ml vízzel. Mártsa bele a húst, rákot, halat vagy zöldséget a tempura masszába, majd közvetlenül tegye a forró olajba és süsse addig, míg aranybarna nem lesz.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 11. 14.
Telitalálat! A gyerekem azt mondta, legközelebb csak ezzel süssek húst. Ez se fog hiányozni legközelebb a kosaramból.

Keresés