Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Ár:
1.950 Ft
Menny.:db
Cikkszám: CTS-09
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: CapeHerb&Spice
Egységár: 32.500,00 Ft/kg

Fűszerkeverék Párolt Zöldségekhez, 60gr (CapeHerb&Spice)

Összetevők: Himalája rózsaszín só (25%), petrezselyem, pörkölt fokhagyma, vöröshagyma, piros paprika (8%), kakukkfű, oregánó, fekete bors, szumák (3%), majoránna, citromlépor [savanyúságot szabályozó anyag (citromsav, E330), aroma, citromlé], zellermag (2%), zellerpehely (1%), citromaroma
Nettó tartalom: 60gr 
Tápértékek 100 g-onként: 
Allergén: -
Táplálkozással kapcsolatos információk: Vegán, Halal, Nem besugárzott. Olyan üzemben készült, ahol gyártás során zellert, mustárt, szezámot, szóját, kén-dioxidot dolgoznak fel.
Tárolás: száraz, hűvös helyen tárolandó
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Dél Afrikai Köztársaság 

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Fűszerkeverék Párolt Zöldségekhez, 60gr (CapeHerb&Spice)

A párolt zöldségek tápanyagban gazdagok, de gyakran elkél némi segítség. Ez a fűszernövényekkel teli, enyhén pikáns fűszer (a szumák, a citrom és a zellermag hozzáadásának köszönhetően) a párolt zöldségeket a show sztárjaivá varázsolja. Gondoljon a párolt spenótra, brokkolira, karfiolra és kelkáposztára - és csak várjon, amíg megkóstolja ezeket a frissen párolt zöldségeket!

Tökéletes cukkinihez, karfiolhoz, brokkolihoz, kukoricához, spenóthoz és babhoz.

Elkészítési és felhasználási javaslat

Javasoljuk a brokkolit, karfiolt, sárgarépát, cukkinit, kukoricát és borsót (frissen vagy fagyasztva), amelyek ideálisak a pároláshoz. Hámozással, aprítással és öblítéssel készítsük elő. Készítse elő hámozással, aprítással és szükség szerinti öblítéssel. Helyezze a zöldségeket egyenletesen a párolótálcára, vagy egyszerűen egy szitában a forró vízzel teli edény fölé. Szórja meg bőségesen a gőzfűszereinkkel, nagyjából egy halmozott evőkanállal 500 g zöldségenként. Tegye rá a fedőt, és hagyja főni, amíg megpuhul, de szilárd marad (7-10 perc). Vegye ki, és azonnal tálalja, opcionálisan még egy kis fűszerrel és egy pöttynyi vajjal vagy egy citrommal megszórva.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés