Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Gyakran ismételt kérdések

Személyesen lehet az átvételi ponton vásárolni?

Sajnos nem, az átvételi ponton csak a webshopban leadott rendelések vehetőek át személyesen.

 

Akadálymentes a bejutás az átvevőpontra?

Sajnos nem. Amennyiben kerekes székkel érkezel vagy problémát okoz az első emeletre való felsétálás, kérjük, hogy csöngess és munkatársunk leviszi a csomag a kapuhoz - nem kell lemondanod a személyes átvételről.

 

Milyen szállítási módok közül lehet választani?

Házhozszállítás, csomagautomata, személyes átvétel. Bővebb információt találsz a fizetés, szállítás és átvétel menüpontban a főoldal fejlécén.

 

Milyen fizetési módok közül lehet választani?

Előre utalás, online bankkártyás fizetés, készpénzben az átvételi ponton. Bővebb információt találsz a fizetés, szállítás és átvétel menüpontban a főoldal fejlécén. Válaszd a számodra legkényelmesebb megoldást, de tudnod kell, hogy a személyes átvétel esetén van csak mód készpénzes fizetésre. Az utalás, vagy bankkártyás fizetés esetén a csomag összekészítése az igazolás megérkezte után azonnal megkezdődik. A fizetés és szállítás különböző állapotáról folyamatosan információt biztosítunk a megadott email címen.

Keresés