Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Gyűjts hűségpontokat!

Megrendelésed fontos számunkra. Hűségedért mi pedig pontokat adunk. Regisztrált vásárlóként minden vásárlás után hűségpontokat írunk jóvá, melyeket következő rendelésed alkalmával le is vásárolhatsz. Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá. Az összegyűlt pontjaidat már akár a következő vásárlásnál el is költheted. 


HOGYAN GYŰJTHETSZ HŰSÉGPONTOKAT?

Fontos, hogy pontokat csak regisztrált és belépett vásárlóként tudsz gyűjteni, ha még nem regisztráltál, akkor az alábbi linken ezt meg is tudod tenni: Regisztráció 
  

HOGYAN GYŰJTHETSZ PONTOKAT?

Minden elköltött 100 Ft után 1 hűségpont íródik jóvá.
  

MENNYIT ÉR EGY HŰSÉGPONT?

1 db hűségpont 1 Ft-ot ér. Példaként 20.000 Ft értékű rendelés esetén 200 pontot írunk jóvá, melyet akár a következő rendelésnél 200 Ft értékben akár le is tudsz vonni a számla végösszegéből. A szállítási és utánvételi költségekre nem tudunk hűségpontot jóváírni.

 

HOGYAN TUDOD BEVÁLTANI A PONTOKAT?

Ha belépett vásárlóként vásárolsz oldalunkon, a pénztár oldalon kijelezzük a felhasználható pontokat. Egy egy vásárlás esetén a beváltható hűségpontokból bármennyit beválthatsz, nem kell az összeset felhasználni egyszerre. 
  

MENNYI IDŐN BELÜL KELL FELHASZNÁLNI A PONTOKAT?

A hűségpontokat jóváírástól számított 365 napon belül tudod levásárolni. A pontok a határidő után elvesznek,  újraírásukra nincs mód.
  

HOL TUDOM MEGNÉZNI, HOGY MENNYI PONTOM VAN?

Fiókodba történő bejelentkezés után tudod megnézni az összegyűjtött hűségpontok számát.

 

VÉLETLENÜL NEM JELENTKEZTEM BE A VÁSÁRLÁSNÁL ÉS ÍGY NEM KAPTAM HŰSÉGPONTOKAT, MIT TEHETEK?

Semmi pánik, keress bennünket az rendeles@thaipiac.hu címen és megoldjuk.   

Pontgyűjtésre fel! :)

 

Kellemes vásárlást és pontgyűjtést kívánunk!

Keresés