Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Instant Pa-Lo Kacsa Ízesítésű Tészta Leves, 50gr (Mama)

Ár:
380 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 3149
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Mama
Egységár: 7.600,00 Ft/kg

Instant Pa-Lo Kacsa Ízesítésű Tészta Leves, 50gr (Mama)

Összetevők: Tészta: búzaliszt 77%, pálmaolaj, só, cukor, sűrítőanyag E466; Fűszerkészítmény: só, cukor, ízfokozó E621 + E635, kacsa aroma 0,84%, fűszerek, E150a szín, szárított póréhagyma; Olaj: pálmaolaj, fokhagyma; Chili: Chili por
Nettó tartalom: 50gr.
Tápértékek 100gr-onként:  Energia 259kJ/62kcal, Zsír 2,6 g-ebből telített 1,4 g, Szénhidrátok 8,4 g, Cukor 0,7 g, Fehérjék 1,2 g, Só 0,8 g
Allergén: búza, szója  
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Táplálkozással kapcsolatos információk: -
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Leírás

Instant Pa-Lo Kacsa Ízesítésű Tészta Leves, 50gr (Mama)

Az Instant tészta Pa-Lo kacsaleves a kínai Pa-lo kacsaleves édes ízét hozta el milliók asztalára világszerte. A használt fűszerek egy ősi kínai receptből származnak, amely ánizscsillagot és fahéjat használ az egyedülálló Pa-lo íz megteremtéséhez. A kacsa, mivel meglehetősen gazdag hús, sokkal markánsabb ízzel rendelkezik, mint a csirke, és kiemelkedik a fűszerek édes ízével szemben. A kínai Pa-lo öt fűszer keveréke, amelyek a fokhagyma, a fahéj, a csillagánizs és az újhagyma.  Ezek a fűszerek mind széles körben használatosak az ázsiai konyhában, mégis együtt egy elképesztően gazdag ízű, édes, aromás levest alkotnak.
 

Elkészítési javaslat

Az instant leves tészta (Pa-Lo kacsa) készítése Mama által rendkívül egyszerűen és időtakarékosan összeállítható. Forraljunk fel két-három csésze vizet attól függően, hogy ki milyen erősségű fűszert szeret a levesében. Adja hozzá a vízhez az Instant tésztát (Pa-Lo Duck) és hagyja három-öt percig főni. Az igazán autentikus kínai Pa-lo kacsaleves-élményhez adjon a leveshez vékonyra szeletelt kacsamellet, miközben a hőfokot alacsonyan tartja. A kacsát beletéve adjuk hozzá a leveshez az apróra vágott pak choy-t és gombát, majd keverjük össze. Hagyja gőzölögni néhány percig, amíg a zöldségek megfőnek, és a tészta megpuhul. Közvetlenül tálalás előtt szórjon a leveshez egy kis borsot és finomra vágott koriandert.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 03. 13.
A legjobb zacskós leves, amit ettem.
| 5 / 5 csillag!
2022. 06. 21.
Minden rendben volt.

Keresés