Leírás
Japán Curry Keverék - Csípős, 92gr (S&B)
A J&B Japán Curry Keverék - Csípős egy autentikus, gazdag ízű fűszerkeverék, amely lehetővé teszi, hogy otthon is élvezhesse a híres japán curry ízvilágát. Ha szereti a fűszeres ételeket, de nem szeretne órákat tölteni a készítéssel, akkor ez a 92gr-os kiszerelésű curry keverék a tökéletes választás! A japán curry egyedülállóan ínycsiklandó, édesen csípős ízét a gazdag fűszerek és a lágy, krémes alap teszi különlegessé, és most könnyedén elkészítheti otthon is!
A csípős változat azok számára ideális, akik szeretik a fűszeres, de mégis kiegyensúlyozott ízeket. A curry keverékben található fűszerek, mint a gyömbér, fokhagyma, kurkuma és csili, tökéletes harmóniában adják meg a curry különleges ízét. A keverék a legfinomabb húsokkal, zöldségekkel és rizsekkel tálalva igazi ínycsiklandó étkezéssé válik.
Az elkészítése rendkívül egyszerű és gyors: csak a kívánt hozzávalókat, például csirkehúst, marhahúst, zöldségeket és egy adag rizst kell hozzáadnia, majd a J&B Japán Curry Keverék segítségével egy sűrű, ínycsiklandó szószt készíthet. Egy tál japán curry, amely tökéletesen ötvözi a fűszeres csípősséget és az édes aromákat, garantáltan elvarázsolja majd az ízlelőbimbóit!
A J&B Japán Curry Keverék - Csípős nemcsak a fűszeres ételek kedvelőinek ideális, hanem azoknak is, akik gyorsan, de különleges ízekkel szeretnének ételt készíteni. Ráadásul az egyes hozzávalók már ki vannak választva, így a fűszerek tökéletes kombinációja garantált, így nem kell aggódnia a megfelelő arányok miatt.
Elkészítési javaslat
4-5 főre
Hozzávalók: 1 csomag Japán curry keverék (csípős), 450g marha-, csirke-, bárány-, hús vagy garnélarák, 1 evőkanál növényi olaj, 600g Zöldség (darabokra vágott hagyma, krumpli, sárgarépa stb.), 540ml víz.
Elkészítési javaslat:
1, Egy nagy wokban vagy serpenyőben közepes lángon forrósítsa fel az olajat. Adja hozzá a húst és a zöldségeket, majd pároljuk 5-6 percig.
2, Adja hozzá a vizet, forralja fel, ezután tegye rá fedőt és lassú tűzön főzze 15-20 percig, amíg a hozzávalók megpuhulnak.
3, Vegye le a tűzről, és adja hozzá a curryt. Kavargassa addig, amíg a curry teljesen elkeveredik és feloldódik.
4, Tegye vissza a tűzre, és kb. 5-6 percig kis lángon folyamatosan kevergetve rotyogtassa.
5, Rizzsel vagy tésztával tálalja