Leírás
Japán Curry Keverék - Közepesen Csípős, 92gr (S&B)
Fedezze fel a S&B Japán Curry Keverék - Közepesen Csípős változatát, amely tökéletes egyensúlyt teremt a lágyan krémes és fűszeresen pikáns ízek között! A 92g-os kiszerelés ideális választás mindazok számára, akik szeretik a japán konyha gazdag ízvilágát, és otthon is elkészítenék a híres japán curry-t.
A japán curry különleges, mert egyszerre selymes, enyhén édeskés és gazdagon fűszeres, azonban kevésbé csípős, mint az indiai vagy thai változatok. A közepesen csípős változat azoknak ajánlott, akik szeretik az intenzívebb, karakteres ízeket, de nem akarnak túlzottan erős csípősséget. A fűszerkeverék kurkumát, fokhagymát, gyömbért, fahéjat és chilipaprikát tartalmaz, amelyek harmonikusan egyesülnek egy tökéletesen kiegyensúlyozott, ínycsiklandó curry szószban.
Ez a curry keverék rendkívül egyszerűen elkészíthető! Csak adja hozzá kedvenc hozzávalóit, például csirkét, marhahúst, sertéshúst vagy zöldségeket, majd keverje össze a curry-vel, és néhány perc alatt egy gazdag, fűszeres és ízletes fogást varázsolhat az asztalra. A curry tökéletes választás rizzsel, tésztával, wokos ételekkel vagy krémes ragukkal, így változatosan felhasználható.
Ha egy igazán különleges, gazdag és fűszeres japán curry-re vágyik, amely egyensúlyban tartja az édességet, sós ízeket és a pikáns csípősséget, akkor ne habozzon! Rendelje meg a S&B Japán Curry Keverék - Közepesen Csípős változatát még ma, és élvezze a japán konyha egyik legnépszerűbb fogását az otthonában!
Elkészítési javaslat
4-5 főre
Hozzávalók: 1 csomag Japán curry keverék (közepesen csípős), 450g marha-, csirke-, bárány-, hús vagy garnélarák, 1 evőkanál növényi olaj, 600g Zöldség (darabokra vágott hagyma, krumpli, sárgarépa stb.), 540ml víz.
Elkészítési javaslat:
1, Egy nagy wokban vagy serpenyőben közepes lángon forrósítsa fel az olajat. Adja hozzá a húst és a zöldségeket, majd pároljuk 5-6 percig.
2, Adja hozzá a vizet, forralja fel, ezután tegye rá fedőt és lassú tűzön főzze 15-20 percig, amíg a hozzávalók megpuhulnak.
3, Vegye le a tűzről, és adja hozzá a curryt. Kavargassa addig, amíg a curry teljesen elkeveredik és feloldódik.
4, Tegye vissza a tűzre, és kb. 5-6 percig kis lángon folyamatosan kevergetve rotyogtassa.
5, Rizzsel vagy tésztával tálalja