Leírás
Kantoni Sült Rizs Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)
Pikáns íz, percek alatt ízletes sült rizst készíthet.
A mindennapi fűszerezéshez, amely a rizsadagokat még különlegesebbé teszi, ez az instant fűszeres tasak a Yangzhou híres sült rizsfőzésének élénk, pikáns ízét biztosítja. A szójaszósszal és paradicsompürével gazdagon fűszerezett paszta színpompásan áztatja a rizst, és ez a mogyoróhagyma-alapú paszta kiegyensúlyozza a pikáns harapást a jól lekerekített fokhagymás ropogós ízzel. Csodálatos ízt építhet a rizsételekbe, és remek módja a maradékok feldobásának, egyszerűen keverje ezt az ízletes pasztát egy kevert sült ételbe, kedvenc húsával és zöldségeivel.
Recept sült rizs kantoni stílusban
Hozzávalók 4 személyre:
1 csomag fűszerpaszta sült rizshez kantoni módra
2-3 evőkanál növényi olaj
1 nagy hagyma, vékonyan felszeletelve
100 g garnélarák, sonka vagy szalonna
650 g főtt rizs
2 tojás, felütve
100 g vegyes zöldség
Apróra vágott újhagyma és piros chili a körethez
Elkészítés:
1. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben mérsékelt hőmérsékleten. Adja hozzá a hagymát, a garnélarákot, a sonkát vagy a szalonnát, és főzze 3 percig.
2. Adja hozzá a rizst és a fűszerpasztát, és pirítsa az egészet további 2 percig.
3. Csúsztassuk az egészet a serpenyő egyik oldalára. A másik oldalon 1 percig pirítsa a tojásokat, majd keverje a rizses keverék alá. Adja hozzá a vegyes zöldségeket, és főzze még 2 percig, amíg minden átforrósodik. Díszítse fel és tálalja forrón.