Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Lee Kum Kee

Ön itt jár: Kezdőlap >

Lee Kum Kee

Lee Kum Kee

A legjobban őrzött titok a finomabb részletek megbecsülése - mert egy egyszerű, ízletes szósz lehet a titka bármelyik ízletes ételnek. A Lee Kum Kee-nél soha nem kötünk kompromisszumot a minőség terén a gazdaságtól a villáig, hogy a legjobbat hozzuk ki a főzésből, és segítsünk Önnek minden alkalommal pompás ételeket tálalni.

100-1=0
Szigorú minőségirányítás
A farmtól a villáig

A Michelin-csillagos séfek és az otthoni szakácsok világszerte kedvelt szószaként csak a legjobb alapanyagokat fogadjuk el. Bár a mártások az ételek elengedhetetlen részét képezik, mi nagyon komolyan vesszük, hogy tökéletes mártásokat biztosítsunk Önnek. Ezt a folyamat minden szakaszában a termelőinkkel együtt dolgozó, elkötelezett minőségellenőrökkel garantáljuk. Ha a vásárlói számítanak rá, hogy a legjobbat kínálja nekik, biztos lehet benne, hogy receptjei a Lee Kum Kee-nél nagyszerű kezekben vannak.

Ez a Lee Kum Kee zéró tolerancia minőségfilozófiája: 100-1=0. A minőség tekintetében mindig számíthat ránk.

Rendezés:

Keresés