Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Mungóbab Cérnametélt (Adagolt Üvegtészta), 1kg (Longkou)

Ár:
3.390 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 3244
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Longkou
Egységár: 3.390,00 Ft/kg

Mungóbab Cérnametélt (Adagolt Üvegtészta), 1kg (Longkou)

Összetevők: borsókeményítő, mungóbabkeményítő 30%
Nettó súly: 1 kg (10x10dkg)
Tápértékek 100 g-onként: Energia 1462 kJ/344 kcal, Zsír 0 g, Ebből telített 0 g, Szénhidrátok 86 g, Cukor 0 g, Fehérje 0 g, Só 0,04g
Allergének: Búzát, zabot, árpát, tejet és szezámot is feldolgozó üzemben készült.
Táplálkozással kapcsolatos információk:
Tárolás: Hűvös, száraz helyen tárolandó. Kerülje a közvetlen napfényt.  A termék felhasználhatósága bontatlanul: 36 hónap, felbontva: 2 hónap. Hűvös, száraz helyen, közvetlen hőtől és fénytől védve tárolja.
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Kína

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)

Leírás

Mungóbab Cérnametélt (Adagolt Üvegtészta), 1kg (Longkou)

A longkou fensi, egyfajta babkeményítőből készült cérnametélt, hagyományos specialitás Yantai és egész Kína területén. A cérnametélt zsenge, frissítő, sima és rágós. Előállítása során nem használnak adalékanyagokat. A zöldbabkeményítőből készült cérnametélt a legfinomabb. A többi tészta típusnál összetettebb feldolgozási technológiát alkalmaznak, az elkészítési folyamat több mint 20 lépést tartalmaz, beleértve a bab kiválasztását, leforrázását és őrlését, a babkeményítő keverését és mérlegelését, valamint a cérnametélt áztatását és szárítását.

Elkészítési javaslat

1. Fazékban forraljunk fel vizet. Vágjuk keresztben ketté a hosszúkás tésztát, és tegyük aztis egy másik fazékba.
2. Öntsük a forrásban lévő vizet a longkou üvegtésztára, majd hagyjuk a tésztát kb. 15 percig ázni a forró vízben.
3. Forraljuk fel a longkou üvegtésztával teli fazekat. Forrás után a tésztát szűrjük le, majd jól csepegtessük le. A tésztát főzés utolsó 2 percében hozzáadjuk a leveshez vagy az ételhez, amivel összekeverjük.

Saláta készítése - A száraz cérnametélt üvegtésztát 4 percre forró vízbe tesszük, majd lecsepegtetjük. Hideg víz alatt futtassuk le, hogy kihűljön, majd csepegtessük le. Keverjük a cérnametélt üvegtésztát a salátához, ezután ízesítse és fűszerezze ízlés szerint.

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 02. 22.
| 5 / 5 csillag!
2022. 11. 19.
Szuperpraktikus kiszerelés

Keresés