Leírás
Nátrium Glutamát, 93gr (Racha Churos)
A mononátrium-glutamát a glutaminsav nátriumsója, amelyet az élelmiszeriparban ízfokozóként használnak. Az MSG megtalálható az anyatejben és számos fehérjében gazdag élelmiszerben (sajt, gomba, szójaszósz és tengeri moszat), és minden élőlény anyagcsere-folyamata során keletkezik. 1909-ben fedezték fel, hogy ezt az anyagot az ízek fokozására és az ételek finomítására lehet használni. Azóta az MSG az élelmiszeripar egyik legellenőrzöttebb táplálkozási terméke, és biztonságos a fogyasztása. A Racha Churos mononátrium-glutamát használatával az ételeknek a végső umami ízt adja, amely fűszeresnek mondható. A Racha Churos mononátrium-glutamátnak nincs saját íze, de finomítja és fokozza a hús-, hal- és zöldségételek, levesek, mártások és pácok ízét.