Leírás
Pad Thai Főzőkészlet, 200gr (Lobo)
Pad Thai, az egyik legismertebb thaiföldi tésztaétel. Járt már Thaiföldön és szeretné ezt az ételt otthon is könnyen elkészíteni, vagy szeretné elkészíteni anélkül, hogy Thaiföldön járt volna? Megteheti, ezzel a Lobo főzőkészlettel egy szempillantás alatt finom Pad Thai-t készíthet.
A Pad Thai Főzőkészlet a híres thai étel, a pad thai elkészítéséhez szükséges alapanyagokat tartalmazza. Ez a finom és egészséges étel az egyik legnépszerűbb thai ízvilágú fogás, amelyet most könnyedén elkészíthetsz otthon is.
Ez a készlet mindent tartalmaz, amire szükséged lesz a tökéletes Pad Thai elkészítéséhez. A Pad Thai Főzőkészletet könnyen használhatod. Csak kövesd az alapreceptet a dobozon és készítsd elő a hozzávalókat. A szósz és a többi hozzávaló tökéletesen kiegyensúlyozott ízt ad a fogásnak. A szósz gazdag és telt, a padlizsán szárított rántása pedig extra textúrát ad a tészta mellett.
Ez a főzőkészlet ideális választás azoknak, akik szeretik az igazi thai konyhát, de nincs idejük vagy lehetőségük étterembe menni. Emellett tökéletes ajándéknak is számít a thai konyha szerelmeseinek.
A Lobo Pad Thai Főzőkészlet kiváló minőségű alapanyagokat tartalmaz, amelyek biztosítják a végtermék autentikus ízét és textúráját. Minden hozzávaló gondosan kiválasztott, hogy hűen tükrözze a thai konyhát és a Pad Thai fogás jellegzetességeit.
Elkészítés
Hozzávalók:
- Pad Thai Főzőkészlet, 200gr (Lobo)
- 100g tofu
- 1 db tojás
- 100g garnélarák
- 100g babcsíra és újhagyma zöld része
Elkészítés:
- Forrásban lévő vízbe helyezzük bele a tésztát, majd főzzük 6 percig.Szűrjük le majd öblítsük le hideg vízzel. Csöpögtessük le.
- Pici olajon pirítsuk meg először a tofut majd helyezzük bele a rákot és pirítsuk együtt.
- Húzzuk félre a tofut és a rákot a serpenyőbe és üssük bele a tojást. Sülés közben húzzuk apró csíkokra a tojás omlettet. Majd keverjük össze a rákkal és a tofuval.
- Adjuk hozzá a tésztát, majd jól keverjük össze. Öntsük rá a szószt és alapos kevergetés mellett pirítsuk össze az egész ételt.
- Szórjunk rá a babcsírát és az újhagymát. Majd a végén a darált mogyorót. Forgassuk össze és már fogyasztható is az étel.
Vélemények
Garnélát sóslében érdemes venni szerintem hozzá. A szósz csak kicsit csípős. a hozzá adott mogyorót pedig érdemes kicsit még megpirítani.