Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Speciális ajánlat éttermeknek

Különleges Kulináris Partneri Együttműködési Lehetőség a Thaipiac.hu-val

 

Kedves Gasztronómiai Vállalkozások!

Az igazi ázsiai ízeket keresik éttermük, bisztrójuk vagy büféjük számára? A Thaipiac.hu különleges partneri együttműködési lehetőséget kínál az Ön számára, hogy még különlegesebbé tegye az étlapját és elbűvölje vendégeit az autentikus ázsiai konyha ízeivel.

Miért érdemes együttműködni velünk?

  1. Széles Termékválaszték: Válogasson a legfrissebb és legkiválóbb minőségű thai, kínai, japán és más ázsiai élelmiszerek közül. Nálunk minden megtalálható, amire szüksége lehet az autentikus ázsiai ízek elkészítéséhez.

  2. Kedvezményes Vásárlási Lehetőség: Partneri együttműködés keretében különleges árengedményekkel vásárolhat, hogy még vonzóbbá tegyük az együttműködést.

  3. Egyedi Igények Kielégítése: Az Ön egyedi igényei a legfontosabbak számunkra. Beszélje meg velünk azokat a speciális ázsiai termékeket vagy konyhai kellékeket, amelyekre szüksége van, és mi mindent megteszünk azért, hogy Önt elégedett partnerek között üdvözölhessük.

  4. Rugalmas Szállítás és Kiszállítás: Gondoskodunk róla, hogy rendeléseik gyorsan és biztonságosan eljussanak az Ön helyszínére. Rugalmas szállítási megoldásaink lehetővé teszik, hogy pontosan az Ön igényeihez igazodjunk.

Hogyan kezdhetjük el az együttműködést?

Nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot! Az alábbi elérhetőségek egyikén lépjen velünk kapcsolatba és beszéljük meg, hogyan tehetjük egyedivé éttermét vagy bisztróját az ázsiai ízek világával.

Legyen részese a Thaipiac.hu családjának, és tegyük együtt a gasztronómiai élményt feledhetetlenné!

Várjuk jelentkezését!

ThaiPiac.hu csapata

 

Elérhetőség:
E-mail: rendeles@thaipiac.hu
Tel: +36 30 373 6738

 

Keresés