Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Swad

Ön itt jár: Kezdőlap >

Swad

Vimal Agro Products Pvt. Ltd, mostanra egy nagyra értékelt élelmiszeripari óriássá nőtte ki magát. A vállalat kész mindent megenni és előállítani. A folyamatos kiválóságra való törekvés és a sokoldalú növekedés elérésének végső célja révén a vállalat egy korszerű gyártóüzemet nyitott Bardoliban, Gujaratban, mindössze 250 kilométerre Mumbai-tól, az ország kereskedelmi fővárosától. A Vimal Agro könnyen tudott üzletet kötni a világ minden táján, és kiváló minőségű nemzetközi termékeket exportálni a világ minden tájára. A márka mindig keresi a módját, hogy bővítse kínálatát, és a világ minden tájáról elhozza a Swad indiai ételek nosztalgiáját az embereknek.

A Vimal az idők kezdete óta a fittséget, az ízt és a következetességet helyezi előtérbe. Legyen szó zöldségkonzervekről, gyümölcspépekről vagy gyümölcslevekről, savanyúságokról vagy chutney-król, papadról vagy egyszerűen kész ételekről, a vállalat szigorú minőség ellenőrzést és az iparági és szabványosítási irányelvek szigorú betartását biztosította.

A hagyományos indiai receptek gazdagsága organikus tartósítószerekkel átitatva, a legmodernebb eszközökkel vegyítve, minden ízlést kielégítő ízérzetet kínál.

Ezek a kiváló minőségű termékek, amelyeket csúcsminőségű fóliázott tasakokba, dobozokba, üvegpalackokba, műanyag üvegekbe, sőt hordókba és hordókba csomagolnak, biztosítják a termék élettartamát.

Rendezés:

Keresés