Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Szárított Shiitake Gomba, 100gr (Montains)

Ár:
2.290 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 0493
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Zhouyang
Egységár: 22.900,00 Ft/kg

Szárított Shiitake Gomba, 100gr (Montains)

Összetevők: Shiitake gomba
Nettó tartalom: 100gr.
Tápérték 100g-onként: Energia 1148 kJ/274 kcal, Zsír 1,2 g, ebből telített 0 g, Szénhidrátok 62 g, Cukor 0 g, Fehérjék 20 g, Só 0 g
Allergén: szulfitot tartalmazhat
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Táplálkozással kapcsolatos információk: Vegán, Vegetáriánus, Laktózmentes, Gluténmentes
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Kína

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Szárított Shiitake Gomba, 100gr (Montains)

A szárított Shiitake gomba egy ízletes és tápláló alapanyag, amelyet könnyen beilleszthetünk konyhánkba. Ezek a gombák a következő termékleírás alapján elérhetők 100g-os kiszerelésben:

Termék neve: Szárított Shiitake gomba (100g)

Leírás:

- A Shiitake gomba (Lentinula edodes) szárított változata, amely gazdag és különleges ízvilágot kínál.

- A szárított Shiitake gomba tartalmazza a friss gombák jellegzetes, füstös és földes ízét, amelyet szárítás során fokozott koncentrációban őriz meg.

- A gomba magas tápértékkel rendelkezik, kiváló forrása a D-vitaminnak, B-vitaminoknak és ásványi anyagoknak, például réznek és szelénnek.

- A szárított Shiitake gomba sokoldalúan felhasználható: levesek, szószok, tésztaételek és rizottók készítéséhez is ideális.

- A 100g-os kiszerelés elegendő mennyiség a kreatív kulináris kísérletezésekhez vagy akár az egyszerűbb ételek feldobásához.

- A gombák szárított formája hosszú tárolhatóságot biztosít, így mindig kéznél lehetnek az otthoni főzés során.

A szárított Shiitake gomba a gasztronómia szerelmesei számára kiváló választás, amely gazdag ízélményt és táplálékot kínál egy könnyen használható kiszerelésben. Próbálja ki és fedezze fel a gombák világának ezt a különleges részét!

Elkészítési és felhasználási javaslat

Ne fogyassza nyersen!  A gombát legalább 10 percre 80 C fokos forró vízbe tegye. Ezután öntse le és távolítsa el a vizet, és felhasználás előtt öblítse le a gombát friss , folyó víz alatt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés