Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Szecsuáni Chilis-Gyömbéres-Fokhagymás Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Ár:
790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 16340
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Asian Home Gourmet
Egységár: 15.800,00 Ft/kg

Szecsuáni Chilis-Gyömbéres-Fokhagymás Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Összetevők: Paradicsompüré, fokhagyma 18,5%, piros chilli 16%, gyömbér 11%, cukor, szójaolaj, desztillált ecet, só.
Nettó tartalom: 50gr.
Tápérték 100g-onként: Energia 729 kJ/174 kcal, Zsír 7,8 g - ebből telített 1,2 g, Szénhidrátok 21,5 g, Cukor 19,8 g, Fehérjék 2,5 g, Só 4,0 g
Allergén: szója, glutén
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Táplálkozással kapcsolatos információk: Vegetáriánus, Halal, Gluténmentes. Nem tartalmaz MSG-t, hozzáadott tartósítószereket vagy mesterséges színezékeket.
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Szecsuáni Chilis-Gyömbéres-Fokhagymás Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Az Asian Home Gourmet Szeccsuáni Chilis-Gyömbéres-Fokhagymás fűszer pasztát az aromás szecsuáni konyha ihlette, és a három fő ízkomponens kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza. Az Asian Home Gourmet egy kész fűszer pasztakülönböző ízletes wok ételekhez. A gyömbér, a fűszeres fokhagyma és a chilipaprika friss aromája tökéletesen illik a garnélarákhoz és a halakhoz. Adjon hozzá friss hozzávalókat, és élvezze a kevergetve sült ételek autentikus, fűszeres ízét. Az Asian Home Gourmet fűszerpaszták nem tartalmaznak ízfokozókat, tartósítószereket vagy mesterséges színezéket.

Recept a chili-gyömbér-fokhagymás Szecsuáni stílusú sülthöz

Hozzávalók 4 személyre:
1 csomag fűszerpaszta chilis-gyömbéres-fokhagymás-ropogósra sült szecsuáni ételhez.
350 g hámozott garnélarák
2 teáskanál kukoricakeményítő vagy kukoricaliszt
2-3 el növényi olaj
újhagyma, 2,5 cm hosszú darabokra vágva (köretként)


1.    Keverje össze a garnélarákot a kukoricakeményítővel vagy kukoricaliszttel.
2.    Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Adjuk hozzá a garnélarákot. Magas hőmérsékleten 1 percig kevergetve pirítjuk.
3.    Adja hozzá a fűszerpasztát, és alacsony hőfokon 3-5 percig kevergetve süsse az egészet, amíg meg nem puhul. Díszítse fel és tálalja.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés