Leírás
Szecsuáni Chilis-Gyömbéres-Fokhagymás Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)
Az Asian Home Gourmet Szeccsuáni Chilis-Gyömbéres-Fokhagymás fűszer pasztát az aromás szecsuáni konyha ihlette, és a három fő ízkomponens kiegyensúlyozott kombinációját tartalmazza. Az Asian Home Gourmet egy kész fűszer pasztakülönböző ízletes wok ételekhez. A gyömbér, a fűszeres fokhagyma és a chilipaprika friss aromája tökéletesen illik a garnélarákhoz és a halakhoz. Adjon hozzá friss hozzávalókat, és élvezze a kevergetve sült ételek autentikus, fűszeres ízét. Az Asian Home Gourmet fűszerpaszták nem tartalmaznak ízfokozókat, tartósítószereket vagy mesterséges színezéket.
Recept a chili-gyömbér-fokhagymás Szecsuáni stílusú sülthöz
Hozzávalók 4 személyre:
1 csomag fűszerpaszta chilis-gyömbéres-fokhagymás-ropogósra sült szecsuáni ételhez.
350 g hámozott garnélarák
2 teáskanál kukoricakeményítő vagy kukoricaliszt
2-3 el növényi olaj
újhagyma, 2,5 cm hosszú darabokra vágva (köretként)
1. Keverje össze a garnélarákot a kukoricakeményítővel vagy kukoricaliszttel.
2. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben. Adjuk hozzá a garnélarákot. Magas hőmérsékleten 1 percig kevergetve pirítjuk.
3. Adja hozzá a fűszerpasztát, és alacsony hőfokon 3-5 percig kevergetve süsse az egészet, amíg meg nem puhul. Díszítse fel és tálalja.