Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Ár:
790 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 16335
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Asian Home Gourmet
Egységár: 15.800,00 Ft/kg

Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Összetevők: szójaszósz (víz, só, szójabab, kukorica, cukor), cukor, vörös chili, hidrolizált fehérje szójából, kukoricából, só, hagyma, desztillált ecet, szárított gomba, módosított tápióka keményítő, maltodextrin (burgonya), színezék: E150c.
Nettó tartalom: 50gr.
Tápérték 100g-onként: Energia 460 kJ/110 kcal, Zsír 0,4 g - ebből telített 0,1 g, Szénhidrátok 21 g, Cukor 19 g, Rostok 8,7 g, Fehérjék 5 g, Só 20,5 g
Allergén: szója, glutén.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Táplálkozással kapcsolatos információk: Vegán, Vegetáriánus, Teljesen természetes, Halal, Laktózmentes
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

Leírás

Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

A szecsuáni leves Kína Szecsuán tartományából származik. Ezzel a csípős és fűszeres levestésztával autentikus kínai leves készíthető. A levest csirkével, tésztával vagy zöldségekkel kombinálhatjuk. Az Asian Home Gourmet Szecsuán leves ázsiai otthoni ínyenceknek előételként is szolgálhat, de tápláló étkezési levesként is tökéletesen használható. Az Asian Home Gourmet Szechuan Hot & Sour leves (paszta) nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert vagy mesterséges színezéket.

Elkészítés

Hozzávalók 4 főre:
1 csomag szecsuáni csípős és savanyú leves fűszerpaszta.
1 evőkanál növényi olaj
100 g csont nélküli csirkemell, vékony csíkokra vágva.
880 ml víz vagy csirkeleves (sótlan)
70 g vegyes zöldség, apróra vágva
2 evőkanál kukoricakeményítő
2 evőkanál víz
1 felvert tojás
Apróra vágott újhagyma feltétként

Elkészítés:

  1. Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá a húst, 1 percig kevergetve pirítsuk.
  2. Adjuk hozzá a vizet vagy a csirke alaplevet és a fűszerpasztát, keverjük jól össze, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a zöldségeket
  3. Keverjük simára a kukoricakeményítőt 2 evőkanál vízzel, adjuk a leveshez. Főzzük 3 percig. Fokozatosan keverje bele a tojást. Díszítsük és forrón tálaljuk.

Főzési tippek: Csirke helyett garnélarák, tintahal vagy kockára vágott halfilé is használható. Vegetáriánus leveshez használjon tofut, fekete gombát (fafül) és gombát.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 10. 23.
Nagyon finom levest lehet a paszta segítségével főzni.

Keresés