Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)
|
|
Cikkszám: | 16335 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Gyártó: | Asian Home Gourmet |
Egységár: | 15.800,00 Ft/kg |
Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet) Összetevők: szójaszósz (víz, só, szójabab, kukorica, cukor), cukor, vörös chili, hidrolizált fehérje szójából, kukoricából, só, hagyma, desztillált ecet, szárított gomba, módosított tápióka keményítő, maltodextrin (burgonya), színezék: E150c. |
|
Átlagos értékelés: |
![]() |
Leírás
Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)
A szecsuáni leves Kína Szecsuán tartományából származik. Ezzel a csípős és fűszeres levestésztával autentikus kínai leves készíthető. A levest csirkével, tésztával vagy zöldségekkel kombinálhatjuk. Az Asian Home Gourmet Szecsuán leves ázsiai otthoni ínyenceknek előételként is szolgálhat, de tápláló étkezési levesként is tökéletesen használható. Az Asian Home Gourmet Szechuan Hot & Sour leves (paszta) nem tartalmaz ízfokozót, tartósítószert vagy mesterséges színezéket.
Elkészítés
Hozzávalók 4 főre:
1 csomag szecsuáni csípős és savanyú leves fűszerpaszta.
1 evőkanál növényi olaj
100 g csont nélküli csirkemell, vékony csíkokra vágva.
880 ml víz vagy csirkeleves (sótlan)
70 g vegyes zöldség, apróra vágva
2 evőkanál kukoricakeményítő
2 evőkanál víz
1 felvert tojás
Apróra vágott újhagyma feltétként
Elkészítés:
- Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá a húst, 1 percig kevergetve pirítsuk.
- Adjuk hozzá a vizet vagy a csirke alaplevet és a fűszerpasztát, keverjük jól össze, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a zöldségeket
- Keverjük simára a kukoricakeményítőt 2 evőkanál vízzel, adjuk a leveshez. Főzzük 3 percig. Fokozatosan keverje bele a tojást. Díszítsük és forrón tálaljuk.
Főzési tippek: Csirke helyett garnélarák, tintahal vagy kockára vágott halfilé is használható. Vegetáriánus leveshez használjon tofut, fekete gombát (fafül) és gombát.
Vélemények






