Szecsuáni Klasszikus Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)
|
|
Cikkszám: | 16341 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Gyártó: | Asian Home Gourmet |
Egységár: | 15.800,00 Ft/kg |
Szecsuáni Klasszikus Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet) Összetevők: Újhagyma, fermentált szójabab paszta (szójabab, rizs, só), víz, szójabab olaj, hidrolizált fehérje készítmény (hidrolizált növényi fehérje [szójabab, kukorica, búza], maltodextrin [burgonya], só, élesztőkivonat, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), fokhagyma, gyömbér, cukor, szezám olaj 3. 5%, szója szósz (víz, szója, só, cukor, búza liszt), paradicsompüré, só, színezékek: ammónia karamell, paprikakivonat; chili aroma 0,1%. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás
Szecsuáni Klasszikus Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)
A fűszeres szecsuáni klasszikus kevergetős étel a kínai tartomány minden éttermében megtalálható. Az Asian Home Gourmet Szecsuáni Klasszikus Fűszer Paszta egy kész paszta keverék ehhez a csípős és fűszeres ételhez. A gyömbér friss aromája és a fekete bab fűszeres íze a hagyományos szecsuáni konyha egyedi ízét adja az ételnek. Adjon hozzá marhahúst, csirkét vagy zöldségeket ízlés szerint, és tálalja tésztával vagy sült rizzsel. Az Asian Home Gourmet fűszerpaszták nem tartalmaznak ízfokozókat, tartósítószereket vagy mesterséges színezéket.
Szecsuáni stílusú sült receptje
Hozzávalók 4 személyre:
1 csomag fűszerpaszta a szecsuáni stílusú, kevergetve sült ételhez.
2 evőkanál növényi olaj
250 g vékonyra szeletelt csirke vagy marhahús
250 g vegyes zöldség vagy tofu (darabokra vágva)
1 cm-es darabokra vágott újhagyma (köretként)
Elkészítés:
1. Melegítsük fel az olajat egy wokban vagy serpenyőben.
2. Adjuk hozzá a fűszerpasztát, és kevergetve pirítsuk, amíg az illata kioldódik, majd adjuk hozzá a húst, és további 3 percig kevergetve pirítsuk.
3. Adjuk hozzá a zöldségeket vagy a tofut, és folytassuk a kevergetve sütést, amíg minden meg nem puhul. Forrón tálaljuk rizzsel.