Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Ár:
1.250 Ft
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Pálmacukor, 200gr (Thai Dancer) Pálmacukor, 200gr (Thai Dancer)
690 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 6853-0
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: O-Cha
Egységár: 2.753,30 Ft/kg

Pálmacukor, 454gr (O-Cha)

Összetevők: Nádcukor 65%, pálmacukor 30%, Glükózszirup, tartósítószer E223 (Szulfit)
Nettó tartalom: 454gr.
Tápértékek 100 g-onként: Energia 1428 kJ/336 kcal, Zsír 0 g, ebből telített 0 g, Szénhidrát 84 g, Cukor 84 g, Fehérje 0 g, Só 0,5 g
Allergén: -
Táplálkozással kapcsolatos információk:
Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Pálmacukor, 454gr (O-Cha)

Hogyan készül a pálmacukor?
A pálmacukrot a pálmafából nyerik, nagyon hasonló módon, mint ahogyan a juharszirupot készítik. A pálmafa törzsének meghatározott részein vágásokat készítenek, amelyek lehetővé teszik a pálmalé kifolyását és összegyűjtését. Ez a folyamat általában éjszaka zajlik, a délelőtt folyamán a nedvet összegyűjtik, majd délután eltávolítják a fáról. Ezt követően a nedvet vízzel forralják, amíg a víz el nem párolog és az anyag kikristályosodik, ez lesz a cukor. Ez az egyszerű és vegyszermentes eljárás az oka annak, hogy a pálmacukrot finomítatlan cukornak tekintik, amikor a legtisztább formában, további összetevők nélkül jelenik meg. 

Milyen a pálmacukor íze?
A pálmacukor híres arról, hogy egyedülálló karamellás íze van, ami a nádcukor szokásos édességéhez képest mélyebb ízt kölcsönöz a recepteknek. Akár Pad Thai-t, thai zöld curryt vagy klasszikus mogyorószószt készít, ez a karamellás ízesítő elengedhetetlen összetevője az autentikus thai íz eléréséhez.

Elkészítési és felhasználási javaslat

Felhasználás előtt melegítse meg a pálmacukrot, hogy megpuhuljon.

A thai pálmacukor a sültek, desszertek és mártogatós szószok keverésétől kezdve a thaiföldi főzés és receptek széles skáláján használt alapanyag. A pálmacukor thaiföldi neve "Nam Taan Puek", ami valójában pálmalevet jelent, és a pálmacukor előállításának folyamatát mutatja be. A pálmacukor különböző formákban kapható a délkelet-ázsiai országokban. A thaiföldi pálmacukor elsősorban a kókuszdió és a toddy pálmafákból származik. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés