Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Általános Szerződési Feltételek

ÁTTEKINTÉS

A www.thaipiac.hu webáruház (a továbbiakban: a webáruház) üzemeltetője a Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. A weboldal látogatásával és az azon keresztül történő vásárlással Ön elfogadja a jelen dokumentumban foglalt “Általános Szerződési Feltételeket” (a továbbiakban: ÁSZF). Az ÁSZF az oldal valamennyi látogatójára és felhasználójáró egyaránt érvényes.

Kérjük az oldal látogatása és használata előtt ismerje meg az ÁSZF tartalmát. Amennyiben az ÁSZF-ben rögzített használati feltételek valamelyikét nem fogadja el, kérjük ne használja webáruházunkat.

A webáruházban időközben, vagy a jövőben bevezetésre kerülő valamennyi új alkotóelem, termék, űrlap, szolgáltatás, stb. külön rendelkezés hiányában is egyaránt folyamatosan jelen ÁSZF hatálya alá tartozik. A jelenlegi weboldalon Önnek bármikor lehetősége van megtekinteni és (jogszabályi kötelezettségeinknek megfelelően) rögzíteni (kinyomtatni) az ÁSZF aktuális verzióját.

Teljes mértékben fenntartjuk a lehetőséget, hogy az ÁSZF bármely pontját indoklás és értesítés nélkül bármikor kiegészítsük, módosítsuk, vagy töröljük. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen visszalátogatva értesüljön az esetleges változtatásokról.

1. FEJEZET – A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATI FELTÉTELEI

Az ÁSZF elfogadásával Ön kifejezi, hogy nagykorú, cselekvőképes személy.

A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. által forgalmazott termékeket, az azokkal összefüggésben a webáruházból lementett digitális tartalmakat, vagy az azokról készített felvételeket nem használhatja semmilyen illegális, vagy jogosulatlan célra. Bármilyen ezzel összefüggő tartalom felhasználása kizárólag a Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. előzetes írásos engedélyével lehetséges.

Tilos bármilyen vírust, férget, vagy káros célból készített kódelemet a webáruházon keresztül megpróbálni közvetíteni.

Az ÁSZF-ben rögzített szabályok bármilyen típusú megsértése a webáruházból való azonnali kitiltást, vagy indokolt esetben hatósági feljelentést és bírósági eljárást vonhat maga után.

2. FEJEZET – ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. fenntartja a jogot, hogy bármikor, bármilyen okból, bármely szolgáltatás elvégzését vagy bármely termék forgalmazását vagy kiszállítását megszüntesse vagy megtagadja. Ebben az esetben, amennyiben a termék vagy szolgáltatás ellenértéke már kifizetésre került, a Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. teljes egészében visszafizeti a vonatkozó pénzösszeget, azaz ebből adódóan nem érheti közvetlen anyagi hátrány a Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. egyetlen vásárlóját sem.

Az áruház használatával Ön tudomásul veszi, hogy bizonyos adatai (nem beleértve a fizetési folyamatot, illetve az annak során használt bankkártya vagy PayPal adatokat) titkosítatlan csatornán kerülhetnek továbbításra. A fizetési folyamat során használt adatok minden esetben titkosított csatornán kerülnek továbbításra.

Az áruház látogatásával vagy használatával Ön beleegyezik, hogy a webáruház semmilyen tartalmát nem reprodukálja, másolja, értékesíti, viszontértékesíti, vagy használja fel semmilyen célból a Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.

3. FEJEZET – A WEBÁRUHÁZBAN FELTÜNTETETT ADATOK TELJESKÖRŰSÉGE, PONTOSSÁGA, NAPRAKÉSZSÉGE

A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. a tőle elvárható módon mindent megtesz azért, hogy a lehető legtökéletesebb módon eljárva a Webáruház folyamatosan teljesen pontos, teljes körű, és naprakész információkat jelenítsen meg. Nem vállalunk felelősséget azért, ha esetlegesen a webáruházban feltüntetett valamely termékleírás, fénykép, vagy bármilyen adat, információ nem pontos, nem teljes körű, vagy nem aktuális.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármely adatot, bármikor, indoklás nélkül módosítsunk a Webáruházban.

4. FEJEZET – TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK, ÁRAK MÓDOSÍTÁSA

A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. fenntartja a jogot, hogy bármely terméket, szolgáltatást, vagy az azokhoz tartozó árat indoklás nélkül módosítsa, esetleg azok forgalmazását felfüggessze.

5. FEJEZET – TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. a tőle elvárható legteljesebb mértékben jár el a termékek képének a Webáruházban történő megjelenítésekor, azonban nem vállal garanciát azért, hogy a Vásárló monitorán ugyanúgy, élethűen jelennek meg a színek. Valamennyi leírás és méret meghatározás körülbelülinek tekinthető. A termékek mérete, pontos megjelenése, bizonyos varianciát mutathat a Webáruházban feltüntetett képekhez és adatokhoz képest. A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. fenntartja a jogot, hogy bármely általa forgalmazott termék esetében korlátozza a rendelhető mennyiséget.

6. FEJEZET – SZÁLLÍTÁSI ÉS SZÁMLÁZÁSI INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA

A Webáruház használatával Ön elfogadja, hogy megrendeléséhez pontos és teljes körű adatokat ad át számunkra, mind a Vásárló neve, Szállítási címe, telefonos és email elérhetőségei, mind pedig a számlázási név és cím tekintetében. Ezen adatok pontos és teljes körű megadása nélkülözhetetlen a Vásárló megfelelő kiszolgáláshoz. Amennyiben változás következik be adataiban, azokat azonnal átvezeti a profiljában nyilvántartott adatmezőkön.

Valamennyi vásárlás ellenértékét még a kiszállítás előtt, a megrendelés rögzítésekor azonnal fizetni szükséges.

7. FEJEZET – OPCIONÁLIS ELEMEK

A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. fenntartja a jogot, hogy a Webáruházban új weboldal elemeket és eszközöket vezessen be, amelyeket harmadik fél szolgáltat. Ezek használatára szintén a jelen ÁSZF vonatkozik.

8. FEJEZET – HARMADIK FÉL HIVATKOZÁSOK

A Webáruházban előfordulhatnak harmadik félhez tartozó webhelyre mutató hivatkozások, amelyek a Vásárlót elnavigálhatják harmadik fél weboldalára. A harmadik fél weboldalán feltüntetett információkért, illetve semmilyen ezzel összefüggésben felmerülő kérdéssel, problémával összefüggésben a Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. nem vállal semmilyen felelősséget.

9. FEJEZET – FELHASZNÁLÓI KOMMENTEK, VISSZAJELZÉSEK, ÉS EGYÉB BEADVÁNYOK

Bármilyen, a Weboldal látogatója vagy felhasználója által beküldött ötlet, visszajelzés, javaslat, beadvány, szabadon, bármilyen korlátozás nélkül másolható, terjeszthető, felhasználható a Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. által. A Thaiturizmus Utazási Iroda Kft. semmilyen kötelezettséget nem vállal ezek bizalmas kezelésére, megválaszolására, ezekkel összefüggésben kompenzáció fizetésére. A Weboldalon megjelenített felhasználói kommenteket, értékeléseket a Thaiturizmus Utazási Irodának Kft.-nek jogában áll törölni, amennyiben azok törvénytelenek, obszcének, bármilyen kód elemet tartalmaznak, pornográf tartalmat hordoznak, vagy támadó jellegűek, bántóak, becsületsértőek, rágalmazóak bárkire vagy bármilyen szellemi termékre vagy jogi személyiségre nézve. A Felhasználó elfogadja, hogy felelős az általa hagyott komment tartalmáért, míg a Thaiturizmus Utazási Iroda minden tőle telhetőt elkövet a jogszabályi vagy ÁSZF szempontból tiltott kommentek azonnali eltávolításáért.

10. FEJEZET – SZEMÉLYES ADATOK

Cégadatok  a Webáruházban található termékekre vonatkozóan:

Thaiturizmus Utazási Iroda Kft., 1113 Budapest, Attila út 15. Cégjegyzékszám: 01-09-179243. Adószám: 24729464-2-41. Regisztrálta a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága.

Bármilyen kérdés, probléma, panasz, regisztrációs adatok törlésére vonatkozó igény, vagy általános kapcsolatfelvétel esetén kérjük az alábbi elérhetőségek valamelyikén lépjen velünk kapcsolatba. Kapcsolattartási információk:

Email cím: info@thaiturizmus.hu

Telefonszám: +36 30 3736738

Postacím: Thaiturizmus Utazási Iroda Kft., 1113 Budapest, Attila út 15.

11. FEJEZET – ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉSEK az OTP Mobil Kft. bankkártyás fizetési rendszerén keresztül

Az online bankkártyás fizetések az OTP Mobil Kft. Simplepay rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó adatai: OTP Mobil Kft. (székhely: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.; cégjegyzék száma: 01-09-174466; adószáma: 24386106-2-43

REGISZTRÁCIÓ

Az oldal böngészéséhez és a vásárláshoz nem kötelező, de lehetséges regisztrálni.

A vásárlással a Felhasználó egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeinket ismeri és magára nézve azt kötelezőnek tekinti és elfogadja.

Az elektronikus úton létrejött szerződés ráutaló magatartás formájában jognyilatkozatnak minősül.

A szerződés dokumentumai: a Vevő vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása.

Amennyiben a felhasználó regisztrálni szeretne a webáruházban, úgy meg kell adni a regisztrációhoz szükséges adatokat is, így a vásárló számlázási és szállítási adatait, telefonszámát, e-mail címét, a kapcsolattartó nevét, valamint a későbbi belépéshez szükséges jelszavát. A regisztráció során a vásárló jelezheti hírlevél igényét is. A hírlevél igénylés a vásárló által bármikor törölhető. A regisztrációt e-mailben visszaigazolja a rendszer. A vásárló köteles az általa megadott jelszót bizalmasan kezelni. Amennyiben az azonosítás során a vásárló egyedi azonosítója és jelszava helyes megadását követően a vásárló adatai arra jogosulatlan harmadik személy birtokába kerültek, az ebből eredő károkért, illetve hátrányokért az Adatkezelő felelősséget nem vállal. A felhasználók e-mail címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a szolgáltató technikai jellegű üzenetet küldjön számukra. A regisztrált adatokat az üzemeltető kérelemre törli a rendszerből. A törlési kérelem biztonsági okokból csak akkor lesz érvényes, ha a törlési kérelmet a felhasználó e-mailben megerősíti, így elkerülhető, hogy valaki más szándékosan vagy tévedésből mást töröljön a regisztrációs adatbázisból.

AZ ÁRUCIKKEK CSERÉJE

Ha a megrendelt áru hibás, akkor azt a törvényben meghatározott határidőn belül díjmentesen kicseréljük (a rendelkezésre álló készlet erejéig, ellenkező esetben beszerzés után). Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni a Vásárló, a vételárat teljes egészében visszatérítjük.

A VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

Fogyasztók esetében a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet szabályai alkalmazandók, mely jogszabály 2. § l) pontja alapján nem terjed ki a rendelet hatálya az élelmiszer és egyéb mindennapi fogyasztásra szánt terméknek a fogyasztó lakóhelyére, tartózkodási helyére vagy munkahelyére történő gyakori és rendszeres szállítására vonatkozó szerződésre. Így az élelmiszerek, valamint egyéb mindennapi fogyasztásra szánt termékek vonatkozásában nem illeti meg elállási jog a fogyasztót.
Fogyasztó, Élelmiszer terméknek nem minősülő termék esetében, jogosult a termék átvételének napjától számított 14 napon belül indokolás nélkül az adott megrendeléstől (szerződéstől) elállni, vagyis a megrendelést egyoldalúan, visszamenőleges hatállyal szüntetheti meg.
A Fogyasztó az elállási jogát az élelmiszernek nem minősülő termék esetében, a megrendelés leadásának napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja.
Fogyasztó elállása esetén a vételár, illetve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségek visszajárnak a Fogyasztó számára.
Nem Élelmiszer termék esetében, amennyiben a Fogyasztó élni kíván elállási jogával, szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatával, illetve a fizetéskor kiállított e-számlával együtt az ügyfélszolgálatot kell felkeresnie. Az elállási szándék alapján az alábbi kivételekkel – a termékeket visszaveszi, és a Fogyasztó által kifizetett vételárat és egyéb költségeket visszafizeti:

Élelmiszer termékek,olyan zárt csomagolású termékre vonatkozóan, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza sérült zárjegyű alkoholos termékek.

A 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó, nem Élelmiszer termékek esetében a Fogyasztó a termék kézhezvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállásra vonatkozó szándékát a Fogyasztó köteles e-mailben, a rendeles@thaipiac.hu e-mail címre bejelenteni.

Vásárlástól való elállás esetén a Szolgáltató köteles a Fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni.

A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási költségekre, ideértve a termékek visszajuttatásának költségeit is. A termék kiszállításának és visszajuttatásának a költsége a Fogyasztót terheli.
 
A fent részletezett Fogyasztót megillető elállási jog kizárólag sérülésmentes, bontatlan termékekre vonatkozik. Az elállásra vonatkozó korlátozásokat a szigorú élelmiszerbiztonsági előírásokkal összhangban alkalmazza Szolgáltató.

ÁT NEM VETT CSOMAGOK, SIKERTELEN KÉZBESÍTÉS

Az át nem vett csomag nem minősül az elállási jog gyakorlásának!

Az  át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kifizetése ( előre utalás, SimplePay fizetés) esetén áll módunkban újraküldeni.

Amennyiben az utánvéttel megrendelt és a szállító cégnek átadott csomagot bármilyen okból nem tudja Önnek a futárszolgálat kézbesíteni (pl. a megrendelő nem veszi át a csomagot, vagy a megadott címen és a megadott telefonszámon a megrendelő, vagy megbízottja nem érhető el) a szállító cég visszaszállítja részünkre a csomagot. Amikor nem egyértelmű, hogy a megrendelő hibájából volt sikertelen a kézbesítés, akkor a megrendelővel egyeztetünk és ő választhat, hogy előre fizetéssel kívánja fizetni a csomagot, vagy eláll a vásárlástól.

Amennyiben a megrendelő nyilvánvalóan szándékosan nem veszi át a csomagot (pl. "átvételt megtagadta", "nem tart rá igényt", "nem kereste" jelöléssel jön vissza a csomag), úgy a kiszállítás és a visszaszállítás, illetve az ügyintézés díját a megrendelőre terheljük.

A Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót/Felhasználót, hogy amennyiben a megrendelt terméket – anélkül, hogy jogszabály alapján fennálló elállási szándékát közölné – nem veszi át, úgy azzal szerződésszegést követ el.

A Vásárló/Felhasználó jelen ÁSZF rendelkezéseinek elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató jogosult vele szemben érvényesíteni a Vásárló/Felhasználó szerződésszegése következtében felmerült költségeket (pl. szállítási, csomagolási, fuvarozási, tárolási vagy egyéb felmerülő költség), ahol a jogalap szerződésszegési kötbér.

A Szolgáltató tájékoztatja a Vásárlót/Felhasználót, hogy amennyiben a jelen ÁSZF alapján fennálló követelését nem-jogi (például: fizetési felszólítás, ügyvédi levél) vagy jogi (például: fizetési meghagyás, végrehajtás) úton érvényesíti, úgy a Szolgáltató a Payee követeléskezelési platformot üzemeltető Legal Labs Kft.-t bízza meg a követelése behajtásával.

A Vásárló/Felhasználó jelen ÁSZF rendelkezéseinek elfogadásával tudomásul veszi, hogy a Szolgáltató jogosult a Vásárlóval/Felhasználóval szemben érvényesíteni a követelés behajtásával kapcsolatos esetleges felmerülő költségeit. A költségek mértékének alapja itt érhető el: https://payee.tech/pricing

A Vásárló/Felhasználó tudomásul veszi, hogy a behajtáshoz szükséges adatai átadásra kerülnek a Legal Labs Kft. részére.

 

A SZERZŐDÉS HATÁLYA

A megrendelés akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mailben visszaigazoljuk. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. Az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

A szerződés a rendelés elküldésével, illetve annak visszaigazolásával lép hatályba, és az áru kiszállításával zárul le.

A szerződés semmisnek tekinthető akkor, ha a regisztráció hiányos adatokat tartalmaz, vagy nem teljesíthető kérés van feltüntetve.

ADATVÉDELEM

A szolgáltatás használatának megkezdésével a felhasználók elfogadják a jelen feltételeket, amely folyamatosan elérhető a webárház oldalán. A webáruház üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen közlemény bármikori megváltoztatására. Az üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen közlemény tartalmát. Az üzemeletető elkötelezett a webáruház szolgáltatás minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért azonban semmilyen felelősséget nem vállal.

Az üzemeltető számára alapvető cél a látogatók személyes adatainak védelme, kiemelten fontosnak tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az alábbiakban ismertetjük adatkezelési alapelveinket, bemutatjuk azokat az elvárásokat, melyeket az üzemeltető saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott és betart. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992.évi LXIII. törvény;

A személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelve;

A Strasbourgban, 1981. január 28-án kelt, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló, az 1998. évi VI. törvénnyel kihirdetett Egyezmény;

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény;

A kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény.

A webáruházban adatkezelést az üzemeltető végez, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. A megrendelés elküldésével a személyes adatok kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul. A felhasználókról gyűjtött személyes adatokból készült statisztikákat harmadik fél részére kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva továbbít. Az így továbbított adatból semmilyen eljárással nem reprodukálható az adatközlő valamely személyes adata. A webáruházban gyűjtött személyes adatokat más forrásból származó adatokkal az adatkezelő nem kapcsolja össze. Harmadik országba (külföldre) az üzemeltető felhasználói adatokat nem továbbít. A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot (a faji eredetre, a nemzeti és etnikai kisebbséghez tartozásra, a politikai véleményre vagy pártállásra, a vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, az érdek-képviseleti szervezeti tagságra, az egészségi állapotra, a kóros szenvedélyre, a szexuális életre vonatkozó adat, valamint a bűnügyi személyes adat) nem gyűjt felhasználóiról. A webáruház látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják. Tudomásul veszik, hogy a webáruházban a rendelés csak regisztráció után adható le. Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a szolgáltatás látogatója és igénybevevője (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem fog emelni. Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol. A webáruházban előfordulhatnak linkek más, külső oldalakra. Az üzemeltető nem felelős más weboldalak adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. Jelen nyilatkozat csak az üzemeltető által működtetett webáruházra vonatkozik.

A honlap látogatók technikai jellegű adatainak rögzítése

A honlap látogatása során az áruházi rendszer rögzíti a felhasználók IP címét, az operációs rendszert, a böngésző típusát és a látogatott oldal címét. Az adatmentésnek elsősorban technikai jellegű célja van, a rendszer folyamatos működéséhez elengedhetetlen. Az adatrögzítés további célja a felhasználói szokások elemzése, látogatottsági statisztikák készítése, mely a még magasabb színvonalú kiszolgáláshoz nyújt segítséget. A naplóállományok elemzése során felmerült adatokat más információval az üzemeltető nem kapcsolja össze, a felhasználó személyének azonosítására nem törekszik.

A Megrendelő adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. Adatait bizalmasan kezeljük, azt harmadik fél része át nem adjuk, kivéve a szerződés teljesítésekor a Szállítást végző vállalat.

Keresés