Leírás
Worcester Szósz, 220ml (Yamamori)
Fedezze fel a Yamamori Worcester Szósz különleges világát, egy nagy-britanniai eredetű pikáns szószt, amely jellegzetes erős és összetett ízével hódít. Ez a szósz az édességet, sós ízt, savanyúságot, csípősséget és umamit egyesíti, így válik kiváló választássá a különböző ételek ízesítésére és feldobására. A hagyományosan fermentált és érlelt szósz ízei és aromái az idő múlásával fejlődnek és összeolvadnak. A fermentálás után a szósz szűrésre kerül, majd palackozásra.
A Worcester Szósz sokoldalúan felhasználható:
Szószokban és páclében: Népszerű összetevője a hús-, hal- és zöldségételek szószainak, pácléinek és önteteinek.
Grillezéshez: Grillezett ételek ízesítésére használják.
Töltelékekhez és levesekhez: Töltelékek és levesek készítésénél hozzájárul az ízek összetettségéhez.
A Worcester Szósz története a 19. századra nyúlik vissza. Angliában a Lea & Perrins testvérek fejlesztették ki véletlenül, miközben egy indiai szószt próbáltak reprodukálni, amit egy bengáli kormányzó házánál láttak. A szósz kezdetben nem aratott sikert, de hamarosan népszerűvé vált és gyorsan elterjedt a világ körül. Ma a Worcester Szósz széles körben elérhető az üzletekben és a konyhákban világszerte.
A Yamamori Worcester Szósz nem csak hagyományos brit konyhai alkalmazásokra tökéletes, hanem nemzetközi ételek ízesítésére is kiválóan alkalmas. Legyen szó klasszikus angol ételekről, egzotikus ízekről vagy modern fúziós konyháról, a Worcester Szósz minden esetben izgalmas és gazdag ízvilágot kínál.
Ne hagyja ki ezt a különleges ízutazást! Próbálja ki a Yamamori Worcester Szószot, és fedezze fel a sokoldalú ízek világát!