Leírás
Yum Yentafo Szósz, 60gr (Lobo)
A Yum Yentafo Szósz egy ízletes és fűszeres thai szósz, amelyet a híres thaiföldi ételekhez terveztek. A szósz gazdag ízekkel és textúrával rendelkezik, amelyek garantálják az autentikus thai élményt. A Yum Yentafo Szósz egy könnyű és krémes állagú szósz, amelyet a legkiválóbb minőségű hozzávalókból készítenek.
A lila színű szószban megtalálhatók a friss és pikáns chili, az illatos fűszerek és a friss zöldségek, melyek harmonikus ízharmóniát teremtenek. A Yum Yentafo Szósz sokoldalúan felhasználható, és kiválóan illik a következő ételekhez: tésztaételek, wok ételek, saláták és levesek. Csodálatos ízét mindazok meg fogják könnyezni, akik imádják a thai konyhát.
Ez a Yum Yentafo Szósz a Lobo által gyártott termék, amelyet híres thai élelmiszerekre specializálódott cég készít. A magas minőségi sztenderdek betartása érdekében a Yum Yentafo Szósz gyártása során kizárólag a legfrissebb és legjobb minőségű hozzávalókat használják.
A Yum Yentafo Szósz 60 gramm kiszerelésben kapható, ami ideális a könnyű hordozhatóság és a frissesség megőrzése szempontjából. A kiszerelés lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadja a szósz ideális mennyiségét az ételeihez.
Ha valaha is szerettél volna kipróbálni az autentikus thaiföldi ízeket otthon, akkor a Yum Yentafo Szósz a tökéletes választás számodra. Hajtsd át magad a thai konyha kulináris csodáin ezzel a remek termékkel!
Elkészítés
Yentafo fűszeres saláta (2 adagra)
Hozzávalók: Hétszentséges saláta: Ong Choy (más néven vízi spenót), tenger gyümölcsei, pl. garnélarák, hal, tintahal vagy halgolyók, főzve és félretéve, friss kínai zeller és hagyma.
Elkészítés: A szeleteket a következő módon készítsük el: A szeleteket a következő módon készítsük el Tegyük az összes hozzávalót egy tálba. Öntse rá a Yum Yentafo szószt. Forgassa össze jól kanállal és villával. Ezután helyezze tálra és tálalja.
Yentafo leves (1 adaghoz)
Tegye a főtt rizstésztát, a főtt On Choy-t (más néven vízi spenótot), a garnélarákot, a tintahalat, a halgolyókat, a sült fokhagymát és a sült tofukockákat egy tálba. Öntse rá a Yum Yentafo szószt. Ezt követően öntsön fel 1 csésze forró vizet (200-220 ml).