Yum Yentafo Szósz, 60gr (Lobo)
|
|
Cikkszám: | 16838 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Gyártó: | Lobo |
Egységár: | 7.000,00 Ft/kg |
Yum Yentafo Szósz, 60gr (Lobo) Összetevők: Cukor, fermentált tofu (szójabab, víz, cukor, só, ízfokozó E621), savanyított chili (chili, fokhagyma, só, szeszes ecet, víz), víz, fokhagyma, paradicsompüré, szeszes ecet, koriandergyökér, lime lé, halszósz (szardellakivonat, makréla, só, víz, cukor), módosított tápióka keményítő, szójaszósz (víz, szójabab, búza, só), só, savanyúságot szabályozó anyagok: E330, E300, aroma, paprikapor, stabilizátor: E415. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás
Yum Yentafo Szósz, 60gr (Lobo)
A Yum Yentafo Szósz egy ízletes és fűszeres thai szósz, amelyet a híres thaiföldi ételekhez terveztek. A szósz gazdag ízekkel és textúrával rendelkezik, amelyek garantálják az autentikus thai élményt. A Yum Yentafo Szósz egy könnyű és krémes állagú szósz, amelyet a legkiválóbb minőségű hozzávalókból készítenek.
A lila színű szószban megtalálhatók a friss és pikáns chili, az illatos fűszerek és a friss zöldségek, melyek harmonikus ízharmóniát teremtenek. A Yum Yentafo Szósz sokoldalúan felhasználható, és kiválóan illik a következő ételekhez: tésztaételek, wok ételek, saláták és levesek. Csodálatos ízét mindazok meg fogják könnyezni, akik imádják a thai konyhát.
Ez a Yum Yentafo Szósz a Lobo által gyártott termék, amelyet híres thai élelmiszerekre specializálódott cég készít. A magas minőségi sztenderdek betartása érdekében a Yum Yentafo Szósz gyártása során kizárólag a legfrissebb és legjobb minőségű hozzávalókat használják.
A Yum Yentafo Szósz 60 gramm kiszerelésben kapható, ami ideális a könnyű hordozhatóság és a frissesség megőrzése szempontjából. A kiszerelés lehetővé teszi, hogy könnyedén hozzáadja a szósz ideális mennyiségét az ételeihez.
Ha valaha is szerettél volna kipróbálni az autentikus thaiföldi ízeket otthon, akkor a Yum Yentafo Szósz a tökéletes választás számodra. Hajtsd át magad a thai konyha kulináris csodáin ezzel a remek termékkel!
Elkészítés
Yentafo fűszeres saláta (2 adagra)
Hozzávalók: Hétszentséges saláta: Ong Choy (más néven vízi spenót), tenger gyümölcsei, pl. garnélarák, hal, tintahal vagy halgolyók, főzve és félretéve, friss kínai zeller és hagyma.
Elkészítés: A szeleteket a következő módon készítsük el: A szeleteket a következő módon készítsük el Tegyük az összes hozzávalót egy tálba. Öntse rá a Yum Yentafo szószt. Forgassa össze jól kanállal és villával. Ezután helyezze tálra és tálalja.
Yentafo leves (1 adaghoz)
Tegye a főtt rizstésztát, a főtt On Choy-t (más néven vízi spenótot), a garnélarákot, a tintahalat, a halgolyókat, a sült fokhagymát és a sült tofukockákat egy tálba. Öntse rá a Yum Yentafo szószt. Ezt követően öntsön fel 1 csésze forró vizet (200-220 ml).