Leírás
Feketebab Szósz, 226gr (Lee Kum Kee)
Ha a kínai konyha autentikus ízvilágára vágysz, a Lee Kum Kee Feketebab Szósz nélkülözhetetlen alapanyaggá válik a konyhádban. Ez a klasszikus kantoni szósz erjesztett fekete szójababból, fokhagymából és válogatott fűszerekből készül, melyek harmonikus összhangja egy gazdag, sós, enyhén édeskés és karakteres umami ízt eredményez. A 226 grammos kiszerelés ideális választás, legyen szó egy gyors hétköznapi vacsoráról vagy egy különleges ázsiai lakomáról.
A Lee Kum Kee név egyet jelent a kiváló minőséggel és a hagyományos kínai receptek tiszteletével. Ez a márka több mint egy évszázados múltra tekint vissza, és mára a világ egyik legismertebb ázsiai szószgyártójává vált. A feketebab szósz az egyik legismertebb és legsokoldalúbb termékük, amely kiválóan alkalmas wokban pirított ételekhez, szószokhoz, pácoláshoz, tésztákhoz vagy rizses fogásokhoz is.
A fermentált fekete szójabab (más néven dau si) mély, sós és enyhén földes íze az, ami a kantoni és szecsuáni ételeknek jellegzetes karaktert ad. A Lee Kum Kee verziója emellett fokhagymával gazdagított, így még intenzívebb és komplexebb ízvilágot kínál – tökéletesen illik csirke-, marha-, sertés-, tofu- és zöldségalapú ételekhez.
Miért válaszd a Lee Kum Kee Feketebab Szószt?
Autentikus kínai ízvilág – valódi fermentált fekete szójababbal
Gazdag umami íz – fokhagymával és tradicionális fűszerekkel kiegészítve
Sokoldalú felhasználás – wokételekhez, pácoláshoz, szószokhoz és levesekhez
Praktikus 226g-os kiszerelés – elég több étel elkészítéséhez
Minőségi alapanyagok, megbízható márka – a Lee Kum Kee több mint 130 éve a kínai konyha élvonalában
Gyors ízesítési megoldás – néhány kanál elegendő ahhoz, hogy éttermi minőséget varázsolj otthon
Tippek a felhasználáshoz:
Keverj 1-2 evőkanál szószt pácolt csirkemellhez vagy marhahúshoz, majd wokban süsd meg zöldségekkel.
Használhatod tofuhoz is – a feketebab szósz mélységet és karaktert ad a semleges ízű alapanyagoknak.
Adj belőle rizshez vagy tésztához, és máris kész egy gyors, ázsiai ízvilágú vacsora.
Használd levesekhez, mint például wonton vagy ramen levesek ízesítésére – különleges umami bombát kapsz cserébe.
A Lee Kum Kee Feketebab Szósz segítségével éttermi minőségű ázsiai ételeket készíthetsz otthon, minimális erőfeszítéssel. Engedd, hogy a hagyomány és az intenzív ízvilág találkozzon a modern konyhádban – válaszd az eredetit, és hozd el Kína zamatait egyetlen üveg szószban!