Leírás
Gochujang Koreai Vegan Chilipaszta, 170gr (Sempio)
A koreai konyha egyik legismertebb és legkarakteresebb alapanyaga kétségtelenül a gochujang, azaz a fermentált chilipaszta. Ennek az összetett, mély és gazdag ízvilágú fűszerezésnek köszönhetően válik különlegessé számos koreai étel – a bibimbaptól kezdve a tteokbokkin át egészen a csípős pácokig. A Sempio Gochujang Koreai Vegán Chilipaszta 170g-os kiszerelésben mindezt a hiteles ízvilágot kínálja, 100%-ban növényi alapanyagokkal, kompromisszumok nélkül.
A Sempio neve garancia a minőségre és az autentikusságra: a több évtizedes koreai gasztronómiai tapasztalattal rendelkező márka a hagyományos fermentálási eljárásokat modern, egészségtudatos szemlélettel ötvözi. Ez a vegán változat állati eredetű összetevők nélkül készül, így kiválóan beilleszthető vegetáriánus és vegán étrendbe, miközben ízben semmiben sem marad el a hagyományos változattól.
A gochujang paszta íze egyedülálló: csípős, enyhén édes, sós és umamiban gazdag. A természetes fermentálási folyamat során a paszta mélyebb, összetettebb aromákat nyer, így nem csupán „csípős fűszer”, hanem ízmélységet és karaktert ad minden fogásnak. A paszta alapját a chili paprika, ragacsos rizs, fermentált szójabab és só képezi – ezekből a klasszikus hozzávalókból készül a Sempio vegán verziója is, tisztán növényi alapokon.
Miért válaszd a Sempio Vegán Gochujang pasztát?
100%-ban vegán – állati eredetű összetevőktől mentes, mégis autentikus koreai ízvilág
Hagyományos fermentálási eljárással készült – mély, összetett umami íz
Sokoldalúan felhasználható – bibimbaphoz, pácokhoz, szószokhoz, levesekhez, wokételekhez
Kiváló minőségű alapanyagokkal – nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, színezéket
Kompakt 170g-os kiszerelés – könnyen tárolható, praktikus és gazdaságos
Felhasználási ötletek:
Bibimbap szószként: keverd össze gochujangot szezámolajjal, fokhagymával és egy kis cukorral vagy agavésziruppal, majd locsold meg vele a rizses-zöldséges táladat.
Páchoz: csirke, tofu vagy gomba pácolásához kiváló. Adj hozzá szójaszószt, fokhagymát, gyömbért és egy kis rizsecetet – és már kész is a csípős-mézes pác.
Levesekhez, ragukhoz: egy teáskanál gochujang feldobja a ramen, kimchi jjigae vagy bármilyen ázsiai leves ízét.
Mártogatós szószhoz: keverd el egy kevés majonézzel vagy vegán joghurttal, és már kész is a pikáns szósz sült ételekhez.
A Sempio Gochujang Vegán Chilipaszta nemcsak azok számára tökéletes választás, akik a koreai ízek rajongói, hanem azoknak is, akik szeretnének egészségtudatosabban étkezni, miközben nem mondanak le a karakteres, fűszeres élményről. A 170g-os kiszerelés ideális mennyiség a mindennapi főzésekhez, de akár gasztroajándéknak is kiváló lehet az ázsiai ízek kedvelőinek.
Fedezd fel a koreai konyha valódi arcát – tartsd kéznél a Sempio vegán gochujangot, és varázsolj tüzes, mégis harmonikus ízélményeket a saját konyhádban, bármelyik nap!