Leírás
Japán Curry Keverék - Csípős, 198gr (S&B) - Az autentikus japán curry ikonikus íze most a te konyhádban is
Az S&B Golden Curry Keverék világszerte az egyik legismertebb és legkedveltebb japán curry márka, amely tökéletes egyensúlyt teremt a fűszeresség, a gazdag umami és a selymes textúra között. A Csípős változat azok számára készült, akik kedvelik az intenzívebb, pikánsabb ízvilágot, de mégis meg akarják őrizni a klasszikus japán curry harmonikus karakterét. Ez a 198 grammos curry keverék egy praktikus, előre formázott kockákból álló szószalap, amely könnyedén feloldódik a főzés során, így egyszerűen és gyorsan varázsolhatsz egy autentikus curry fogást akár hétköznap este is. A S&B Golden Curry különlegessége, hogy nem tartalmaz mesterséges színezéket vagy tartósítószert, miközben gazdag, sűrű szószt eredményez, amely tökéletesen bevonja a húsokat, zöldségeket vagy tofut. Egy csomag akár 10 adag curryhez elegendő, így kiváló választás családi ebédekhez vagy baráti vacsorákhoz is. Használhatod csirkével, marhahússal, sertéssel, de akár vegán verzióban is krumplival, sárgarépával, hagymával és tofuval – a végeredmény minden esetben laktató, ízletes és kielégítő. A japán curry különösen népszerű comfort food, amely rizsre tálalva pillanatok alatt teljes értékű fogássá válik. Az S&B Golden Curry nemcsak Japánban, hanem szerte a világon a minőség és megbízhatóság szinonimája. Ez a csípős verzió kellemesen melengető, nem túlzottan erős, mégis karakteres – így bátran ajánlható azoknak, akik épp csak most ismerkednek a fűszeresebb ízekkel, és azoknak is, akik már régóta rajonganak az ázsiai konyha iránt. Fedezd fel a japán curry gazdag világát, és tedd különlegessé a hétköznapi étkezéseket ezzel a legendás curry alappal!
Elkészítési javaslat
4-5 főre
Hozzávalók: 1 csomag Japán curry keverék (csípős), 450g marha-, csirke-, bárány-, hús vagy garnélarák, 1 evőkanál növényi olaj, 600g Zöldség (darabokra vágott hagyma, krumpli, sárgarépa stb.), 540ml víz.
Elkészítési javaslat:
1, Egy nagy wokban vagy serpenyőben közepes lángon forrósítsa fel az olajat. Adja hozzá a húst és a zöldségeket, majd pároljuk 5-6 percig.
2, Adja hozzá a vizet, forralja fel, ezután tegye rá fedőt és lassú tűzön főzze 15-20 percig, amíg a hozzávalók megpuhulnak.
3, Vegye le a tűzről, és adja hozzá a curryt. Kavargassa addig, amíg a curry teljesen elkeveredik és feloldódik.
4, Tegye vissza a tűzre, és kb. 5-6 percig kis lángon folyamatosan kevergetve rotyogtassa.
5, Rizzsel vagy tésztával tálalja