Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

A japán mochi egy hagyományos rizs alapú édesség, amelyet gyakran rizslisztből készítenek. A mochit különféle formákban és ízekben találhatjuk meg, például gombócokként vagy szeletekben. A mochit különlegessé teszi a tapintása, mivel kívül puha és ragadós, míg belül lehet töltött, például vörös babpéppel vagy gyümölcszselével. A japán kultúrában a mochi fontos szerepet játszik különböző ünnepek és események során, például Újévkor és esküvőkön, ahol hagyományosan készítik és fogyasztják. Az elkészítése is egy közösségi tevékenység lehet, ahol többen együtt dolgoznak a mochi készítésén és formázásán.

Japán mochi desszertek, mogyorós mochi, szezámos mochi, zöld teás mochi, taros mochi, vörös babos mochi, mangós mochi, trópusi gyümölcsös mochi, epres-csokis mochi, citrom pudingos mochi, licsis michi, áfonyás mochi, barackos mochi, epres mochi, csokis mochi, banán és tej mochi, áfonya és tej mochi, eper és tej mochi, sárgadinnye és tej mochi, mochi válogatás

Rendezés:

Keresés