Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Buldak Carbonara, Sajtos, 2x csípős, 3x csípős, Habanero

Ön itt jár: Kezdőlap > Instant termékek >

Buldak termékek

Ez a kategória különféle, különleges ízű és fűszeres instant tésztaételeket tartalmaz. A "Buldak Carbonara" egy koreai stílusú tészta, amely kombinálja a carbonara szósz gazdagságát a buldak tészta csípősségével. A "Habanero" változat egy pikánsabb opció, amely a habanero chili paprika erejét hozza el a tésztába.

A "Kimchi" tészta egy különleges étel, amely a híres koreai erjesztett káposztával, a kimchivel van ízesítve, így egyedülálló ízkombinációt nyújt. A "2x csípős" és "3x csípős" lehetőségek még radikálisabb csípősséget kínálnak azoknak, akik érzékenyebbek a fűszerre.

A "Sajtos" tészta egy krémes és ízletes változat, amely sajt hozzáadásával történő megspékelésével készül. A "Curry" és "Pörkölt" tészták közepesen csípősek, és hagyományos koreai fűszerekkel, curryvel vagy pörkölttel vannak fűszerezve, így egyedi és intenzív ízeket kínálva.

Ezek a tésztaételek ideálisak azoknak, akik különleges és fűszeres ételek után kutatnak, valamint azok számára, akik szeretik a koreai konyhát és a pikáns ízeket. Bár túl erősek lehetnek azoknak, akik nem szeretik a csípős ételeket, azonban aki kíváncsi egyedi és intenzív ízekre, annak mindenképpen érdemes kipróbálni ezeket a tésztaételeket.

Próbáld ki a koreai Buldak csípős ramen tésztáit, amely garantáltan felperzseli az ízlelőbimbóidat! Ez a pikáns és lángolóan csípős étel igazi csemege azoknak, akik szeretik a kihívást és az ízeket. Merülj el a forró és intenzív ízek világában, amelyek megérintik a lelkedet és felébresztik az érzékeidet. Fedezd fel, hogyan képes ez a ramen tésztakülönlegesség egyedülállóan ötvözni a csípős chili ízét a gazdag és ínycsiklandóan fűszerekkel. Ha szereted a hőt és a koreai konyhát, ez a Buldak csípős ramen tészta garantáltan elvarázsol és rabul ejt! A 2014 óta népszerű koreai csípős tészta a tavalyi évben meghódította Magyarországot is és azóta is töretlen lendülettel vezeti az eladási listákat. A Buldak Ramen tésztákat a koreai piacon kapható egyik legcsípősebb instant tésztaként tartják számon. A jelenleg "legkevésbé" csípős tészta a Light, melynek Scoville értéke 1.920 SHU, míg a legdurvább testvére, a 3x csípős 13.200 SHU-val büszkélkedhet. Mégis a legnépszerűbb termék mind közül a Carbonara, melynek Scoville értéke csak 2.400 SHU.
 

Rendezés:

Keresés