Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Katsuobushi Bonito Tonhal Pehely, 25g (Kohyo)

Ár:
2.050 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 11502
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kohyo
Egységár: 82.000,00 Ft/kg

Katsuobushi Bonito Tonhal Pehely, 25g (Kohyo)

Összetevők: csíkoshasú tonhal
Nettó súly: 25g
Tápértékek 100 g-onként: Energia 1416 kJ/338 kcal, Zsír 1,32 g, Ebből telített 0,58 g, Szénhidrátok 0 g, Cukor 0 g, Fehérje 82 g, Só 0,4 g
Allergének: hal
Táplálkozással kapcsolatos információk:
Tárolás: Felbontás után tároljuk hűtőben.
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Fedezze fel a japán konyha egyik legrejtélyesebb alapanyagát a Kohyo Katsuobushi Tonhal Pehely formájában, mely 25 grammos csomagolásban érkezik közvetlenül Japánból, hogy igazi umami ízrobbanást hozzon az Ön konyhájába. A hagyományos "Tebuyama" stílusban készült tonhalpehelyek nem csak ízletesek, de a japán ételkészítés alappillérei is egyben.

A Kohyo Katsuobushi pehely a legfinomabb tonhalból készül, amit először kiszárítanak, majd füstölnek, így érik el a karakterisztikus sűrű és gazdag ízvilágot, ami megkülönbözteti a japán dashi alaplé elkészítését. Próbálja ki ezt a finomságot és tapasztalja meg, milyen könnyen tudja feldobni a miso levest, a tésztaételeket vagy akár a salátákat is ezzel a különleges ízzel.

A Kohyo Katsuobushi Tonhal Pehely tökéletes választás mindazok számára, akik szeretik a minőségi összetevőket és az autentikus ízeket. A 25 grammos kiszerelés tökéletes arra, hogy bármilyen ételben kipróbálhassa ezt a japán specialitást, és megismertethesse családját, barátait az igazi japán ízvilággal.

Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hogy a Kohyo Katsuobushi Tonhal Pehely segítségével valódi japán ételkészítési élményt hozzon otthonába. Fedezze fel, hogyan emelheti új szintre főzési technikáit és ízlelőbimbóit ez a hagyományosan előállított, ízgazdag tonhalpehely. Rendelje meg most, és lépjen be a japán gasztronómia csodálatos világába!

Elkészítés

Hogyan főzzük a "dashi" alaplevet

  1. Forraljon 500 ml vizet egy serpenyőben
  2. Tegyünk bele 25g Katsobushi-t és forraljuk fel alacsony hőfokon.
  3. Szűrjük le a Katsobushi-t szűrővel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés