Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Thai Coco

Ön itt jár: Kezdőlap >

Thai Coco

A Thai Coconut Public Company Limited azzal a meggyőződéssel kezdte meg üzleti tevékenységét, hogy "Ha nem lenne thai kókuszdió, akkor nem lenne a világon legmagasabb minőségű kókuszdiótermék, amit fogyaszthatnánk."   Elhatározásunk, hogy olyanok legyünk, akik a thaiföldi kókuszdió minőségi termékeit közvetlenül a világ egyik legjobb kókuszdió ültetvényéről szállítjuk ügyfeleinknek.

Mindig úgy véljük, hogy az ügyfelek biztonsága fogyasztás és környezetbarát a legmagasabb minőségi szabványok a termelési folyamat és a termékek az élelmiszerek és italok, valamint az átláthatóság és a jó kormányzás az üzleti tevékenység, hogy lesz egy következetesség a társadalmi fejlődés minden ágazatban és az országban. Mindenekelőtt az a szándékunk, hogy olyan termékeket fejlesszünk ki, amelyeket nemzetközi színvonalon ismernek el, valamint fenntartjuk a felelősséget, hogy jótéteményt adjunk vissza hazánknak és népének. Segítünk fejleszteni és erősíteni az életminőséget mindenki számára, beleértve a kókuszdió termelőket, az alkalmazottakat, a partnereket és a helyi közösségeket is.

Értéket teremtünk a thaiföldi mezőgazdaság számára a kutatás és fejlesztés révén, a thaiföldi kókuszdió fajok megőrzésével, hogy ezek Thaiföldön maradjanak.

Rendezés:

Keresés