Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Vezető ázsiai fűszerkeverék gyártó

Ön itt jár: Kezdőlap >

Asian Home Gourmet

Asian Home Gourmet

A Kraft Heinz Company a harmadik legnagyobb élelmiszer- és italgyártó vállalat Észak-Amerikában és az ötödik legnagyobb élelmiszer- és italgyártó vállalat a világon, nyolc több mint 1 milliárd dolláros márkával. A The Kraft Heinz Company, az ízletes élelmiszerek világszerte megbízható gyártója, kiváló minőséget, nagyszerű ízt és táplálkozást biztosít minden étkezési alkalomra, akár otthon, akár étteremben, akár útközben.

Az Asian Home Gourmet ázsiai fűszerpaszták és szószok gyártója, amely 2018 első negyedéve óta a Kraft Heinz tulajdonában van.[1] Termékei Ázsia népszerű ízeire összpontosítanak, beleértve Szingapúr, Thaiföld, Vietnam, Indonézia, India, Kína, Japán és Korea ízvilágát, és jelenleg több mint 41 országban és 8000 szupermarketben értékesítik világszerte.

Az Asian Home Gourmet fűszerpaszták megkönnyítik és felgyorsítják az ázsiai ételek otthoni elkészítését. Minden fűszerpaszta eredeti ázsiai alapanyagokat tartalmaz, amelyeket hagyományos lassú főzési módszerrel készítenek, így a felhasznált fűszernövények és fűszerek megőrzik gazdag és eredeti ízüket.

Rendezés:

Keresés