Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Golden Phoenix

Ön itt jár: Kezdőlap >

Golden Phoenix

A Sziámi Királyság buja termőföldjéről származik egy különleges rizsfajta, amely ősidők óta táplálja a thaiföldiek nemzedékeit.

A mai Thaiföldön mindenki ismeri a Hong Tongot, ahogy a Golden Phoenix márkát a hazai piacon nevezik.  A Golden Phoenix logó a thaiföldi főnix gyönyörű ábrázolása, amely a thai hagyományok szerint egy hatalmas, varázserejű madarat jelent.

A Golden Phoenix rizs a legkorszerűbb technológiának köszönheti, hogy a márka kiemelt márkává vált, amely biztosítja, hogy a kiváló minőségű rizsszemek egyenletes méretűek legyenek. Még a legapróbb szennyeződéseket is érzékelik, és a tökéletlen rizsszemeket elkülönítik, így csak a legmagasabb minőségű jázminrizs marad meg.

A Chia Meng Group, a "Golden Phoenix Rice" márkatulajdonosa büszke arra, hogy a világon az első helyen áll. A Chia Meng Group jelenleg világszerte több mint 50 országba exportál rizst Ázsiába, Európába, Amerikába, Afrikába és Ausztráliába. Innen ered a mondás: "A thaiföldi rizs képes táplálni a világot".

Rendezés:

Keresés