Leírás
Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)
Fedezze fel a Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Pasztát az Asian Home Gourmet kínálatából, amely garantáltan feldobja az étkezéseit egyedi és intenzív ízélménnyel! Ez az 50 grammos kis csoda tökéletes választás azok számára, akik szeretik a hagyományos kínai konyhát, és szeretnének otthonuk kényelméből autentikus ízeket varázsolni az asztalra.
Az Asian Home Gourmet Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta egyedi keveréke a legfinomabb szecsuáni borsnak, chili paprikának, és egyéb gondosan válogatott fűszereknek, amelyek összhangban állnak a hagyományos kínai ízvilággal. A paszta tökéletes egyensúlyt teremt a csípős és savanyú ízek között, így minden falatnál különleges gasztronómiai élményben lehet részünk.
Az előkészítés rendkívül egyszerű: csak keverje össze a pasztát a leves alapjával, adjon hozzá friss zöldségeket vagy tésztaféléket, és néhány perc alatt kész is az ízletes, tápláló és melegítő leves. Legyen szó egy gyors hétköznapi vacsoráról vagy egy különleges alkalmi étkezésről, ez a paszta mindig képes lenyűgözni.
Az Asian Home Gourmet elkötelezett amellett, hogy autentikus ázsiai ízeket hozzon el otthonába, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie az íz minőségében vagy az előkészítés egyszerűségében. Ez a Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Paszta nem tartalmaz mesterséges színezékeket, ízfokozókat vagy tartósítószereket, így Ön biztos lehet abban, hogy csak a legjobbat kapja.
Készítsen autentikus, ízletes szecsuáni csípős és savanyú levest otthon, anélkül, hogy órákat töltene a konyhában! Legyen Ön is szakértője a kínai konyhának az Asian Home Gourmet Szecsuáni Csípős és Savanyú Leves Pasztájával. Próbálja ki még ma, és engedje, hogy az ízek magával ragadják a hagyományos szecsuáni konyha világába!
Elkészítés
Hozzávalók 4 főre:
1 csomag szecsuáni csípős és savanyú leves fűszerpaszta.
1 evőkanál növényi olaj
100 g csont nélküli csirkemell, vékony csíkokra vágva.
880 ml víz vagy csirkeleves (sótlan)
70 g vegyes zöldség, apróra vágva
2 evőkanál kukoricakeményítő
2 evőkanál víz
1 felvert tojás
Apróra vágott újhagyma feltétként
Elkészítés:
- Melegítsük fel az olajat egy serpenyőben közepes lángon. Adjuk hozzá a húst, 1 percig kevergetve pirítsuk.
- Adjuk hozzá a vizet vagy a csirke alaplevet és a fűszerpasztát, keverjük jól össze, és forraljuk fel. Adjuk hozzá a zöldségeket
- Keverjük simára a kukoricakeményítőt 2 evőkanál vízzel, adjuk a leveshez. Főzzük 3 percig. Fokozatosan keverje bele a tojást. Díszítsük és forrón tálaljuk.
Főzési tippek: Csirke helyett garnélarák, tintahal vagy kockára vágott halfilé is használható. Vegetáriánus leveshez használjon tofut, fekete gombát (fafül) és gombát.