Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Mae Pranom

Ön itt jár: Kezdőlap >

Mae Pranom

Pranom Daengsupa vagy Mae Pranom thai ételek iránti szenvedélye, valamint férje, Sirichai Daengsupa innovatív elképzelése alapján született meg 1959-ben a MAEPRANOM márka. Sirichai a korát messze megelőzve látta, hogy a jövőben az embereknek kevesebb idejük lesz főzni a rohanó modern életmód miatt. Megalkották a friss élelmiszerek tárolóedényekben történő tartósításának koncepcióját, hogy a hosszú eltarthatósági idővel rendelkező minőségi konzervek révén kényelmet biztosítsanak. A filozófia ma is él, 61 évnyi folyamatos minőségi alkotás után a MAEPRANOM büszke arra, hogy vezető szerepet tölt be a kész- és félkész élelmiszeripari termékek terén, amelyek mindig a thai identitás autentikus ízét tükrözik.

PHIBOONCHAI MAEPRANOM THAI CHILI PASTE CO., LTD. 68/10 Moo 12 Boromrajchonnee Rd., Sala Thammasop, Thawi Watthana, Bangkok 10170 Thailand

 

Rendezés:

Keresés