Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Twin Elephants

Ön itt jár: Kezdőlap >

Twin Elephants

Twin Elephants

Erawan Food Public Company Limited gyártó és forgalmazó gyümölcs- és zöldségkonzervek és kókusztej konzervek forgalmazására mind országos, mind világszerte több mint 60 éve, amely jól ismert a "Twin elefántok és a föld" márkanév alatt. A politika kell, hogy magas színvonalú termékeket a fogyasztók számára.

A gyár található a középső része Samutsakorn tartományban, amely a központ a forrás a gyűjtemény mezőgazdasági termékek minden ágazatban az országban, hogy az eredmény, hogy tudjuk kiválasztani a jó minőségű nyersanyagot belépni a termelési folyamat, valamint könnyű a szállítás a termékek mind a hazai piacon és a nemzetközi piacon.

A mi politikánk, termékeink alatt "Twin elefántok és a föld" voltak következetesen megbízható és elfogadott minden fogyasztó mind az országos és világszerte.

Erawan Food Public Company Limited 88 All Erawan Building, Industrial Ring Road, Chongnonsee, Yannawa, Bangkok 10120 Thailand

 

Rendezés:

Keresés