Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi médiafunkciók biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A weboldalunk Ön általi használatára vonatkozó információkat megosztjuk közösségi média-, hirdetési és elemzési partnereinkkel is, akik ezeket az információkat kombinálhatják más olyan információkkal, amelyeket Ön megadott nekik, vagy amelyeket a szolgáltatásaik használatából gyűjtöttek.

Menü

Nyelv

Hungarian hu
English en

Pénznem

Agar-Agar Por, 25gr (Platapiantong Brand)

Ár:
1.050 Ft
Menny.:db
Cikkszám: 16112
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Platapiantong Brand
Egységár: 42.000,00 Ft/kg

Agar-Agar Por, 25gr (Platapiantong Brand)

Összetevők: Agar E406
Nettó tartalom: 25gr 
Tápértékek 100 g-onként: Energia 1512 kJ/380 kcal, Zsír 0 g, ebből telített 0 g, Szénhidrát 88 g, Cukor 0 g, Rostok 0 g, Fehérje 0 g, Só 0,95 g.
Allergének: Szója 
Táplálkozással kapcsolatos  információk: Vegán
Tárolás: Száraz hűvös helyen tárolandó
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Agar-Agar Por, 25gr (Platapiantong Brand)

Ismeri az agar agart? Ez egy olyan összetevő, amely a növényi zselatinnak minősül. Vörös algából készül. Számos erénnyel rendelkezik, a japánok természetes fogyókúrásként is használják. Mint erős zselésítő tulajdonságokkal rendelkező élelmiszert, mértékkel kell használni. Szagtalan és íztelen, átveszi a hozzá tartozó összetevők ízét. Desszertek készítéséhez használják: mártások, pudingok, lekvárok, pitefeltétek stb.

Étkezés előtt 30 perccel egy teáskanál agar-agar port lehet bevenni ízesített főzetben, gyümölcs- vagy zöldségpürében. Ez segít leküzdeni a túlzott éhségérzetet.

Étrendi hatások :
Köptető, légúti gyulladáscsökkentő, hashajtó, vérzéscsillapító, bélrendszeri.

Az agar-agart étvágycsökkentőként használják fogyókúrás étrendekben. Nyálkaanyagai megduzzadnak a gyomorban, és elősegítik a jóllakottsági mechanizmust.

Mint minden tengeri moszat, az agar-agar is nagyon tápláló vitaminokban és ásványi anyagokban. Vasban, foszforban, kalciumban és B12-, K-, D-vitaminban való gazdagságáról ismert. Különlegessége a nyálkában való gazdagsága. Amikor a belekben vannak, vizet vesznek fel és megduzzadnak, így elősegítik az emésztést és a széklet kiürülését. Agar ? Az agar poliszacharidokból áll, köztük 90%-ban agarózból és agaropektinből, amelyek nagyon nyálkásak.

Elkészítési javaslat

Forraljon fel és keverjen egy 25 g-os tasak agar-agar port 3 liter vízben, amíg teljesen fel nem oldódik.
Adjunk hozzá cukrot ízlés szerint, öntsük a keveréket egy edénybe.
Hagyja kihűlni és tartsa hűvös helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés