Fekete Borsos Stir-Fry Szósz, 50gr (Lobo)
Fekete Borsos Stir-Fry Szósz, 50gr (Lobo)
|
|
Cikkszám: | 16011 |
Elérhetőség: | Raktáron |
Gyártó: | Lobo |
Egységár: | 9.000,00 Ft/kg |
Fekete Borsos Stir-Fry Szósz, 50gr (Lobo) Összetevők: Hagyma 23%, osztrigaszósz (szójabab, búza, osztriga, só) 20%, cukor 16%, pálmaolaj 12%, fekete bors 9%, fokhagyma 7%, szójaszósz por (búza-szója) 5%, ízfokozó (mononátrium-glutamát, dinátrium 5-ribonukleotid) 3%, sajt 3%, koriander gyökér 1,5%, stabilizátor (xantán gumi) 0,3%, természetes színezék (maró karamell) 0,2%. |
|
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Leírás
Fekete Borsos Stir-Fry Szósz, 50gr (Lobo)
A Fekete Borsos Stir-Fry Szósz egy ízletes és aromás szósz, amelyet a híres thai konyhából ismerünk. Ez a könnyű és gyorsan elkészíthető szósz tökéletes választás a wokban készített ételekhez.
A szósz alapja a frissen őrölt fekete bors, ami intenzív és pikáns ízt kölcsönöz az ételeknek. Emellett olyan finom összetevőket is tartalmaz, mint a szójaszósz, az olaj és a fűszerek, amelyek még gazdagabb és kiegyensúlyozottabb ízt eredményeznek.
A Fekete Borsos Stir-Fry Szósz kiválóan alkalmas a húsok, a zöldségek vagy akár a tészta ételek ízesítésére. Használhatod grillezéshez, pirításhoz vagy akár sütéshez is. Élvezd az ínycsiklandozó ízeket és az egzotikus keleti hangulatot, amit ez a szósz nyújt!
A könnyű használat érdekében a Fekete Borsos Stir-Fry Szószot 50 grammos kiszerelésben készítettük el. Kompakt és könnyen tárolható, így bárhova magaddal viheted és mindig kéznél lesz, ha ízletes kaja készülne! Próbáld ki a Lobo Fekete Borsos Stir-Fry Szószt, és fedezd fel az ízek világát a saját konyhádban is!
Elkészítés
Hal Stir-Fry fekete bors mártással
- Készítsünk elő 250 g halfilét*, harapható méretűre vágva, 1/2 paprikát kockára vágva, 1/2 hagymát és feldarabolt zöldhagymát.
- Hevítsünk fel 2 evőkanál (30 ml) növényi olajat egy serpenyőben. Adja hozzá a paprikát, a hagymát a csomag tartalmával együtt. Közepes lángon kevergetve pirítsa meg.
- Tegye a halat a serpenyőbe. Óvatosan kevergetve süsse, amíg a hal meg nem fő.
- Kapcsolja le a hőfokot, szórja meg zöldhagymával, és tálalja.
Tipp: A tengeri herkentyűk, például garnélarák, fésűkagyló, tintahal vagy hús, például marhahús, csirke helyettesíthető.