Leírás
Thai Stir-Fry Chilipaszta, 50gr (Lobo)
A Lobo Thai Stir-Fry Chilipasztát egy ízletes és könnyen elkészíthető fűszerkeverék, amely Thai ételkészítéshez lett tervezve. Az egyedi és különleges ízekért, valamint a fűszeres pikáns ízért a Thai konyháról ismert.
Ez a 50gr-os csomag tökéletes mennyiségű chilipasztát tartalmaz, így könnyedén kipróbálhatod a kulináris kalandodat otthon. A termék számos hozzávalóval egyesül, hogy olyan ízletes és autentikus Thai ételeket készíthess, mint a pikánsan fűszerezett tenger gyümölcsei vagy a csirke curry.
A chilipasztával elkészített fogások garantáltan megörvendeztetik az ízlelőbimbókat. Használatához egyszerűen csak adj hozzá más alapanyagokat, például zöldségeket és fehér húst, majd keverd össze az egészet a chilipasztával. Könnyedén elkészíthető és rövid idő alatt tökéletesen ízletes falatokat kapsz.
Ez a Thai Stir-Fry Chilipaszta minőségi összetevőkből készült, amelyek garantálják a hagyományos Thai ízeket és aromákat. Az ízletes és fűszeres jelleg biztosítja, hogy ételeid kiemelkedjenek az átlagostól és lenyűgözőek legyenek mind az íz, mind pedig a prezentáció terén.
A Lobo Thai Stir-Fry Chilipaszta ideális választás minden olyan szakácsnak, aki izgalmas ízekkel szeretné fűszerezni a konyhai repertoárját. Fedezd fel a Thai konyha különlegességeit és készíts ínycsiklandó ételeket ezzel a csodálatos chilipasztával!
Elkészítés
Sült tintahal pirított chilipasztával
- Készítsünk elő 250 g felkarikázott és feldarabolt tintahalat, 100 g szeletelt hagymát, 50 g feldarabolt szalmaszálgombát vagy fehér gombát, 1 szeletelt piros chilit, 1-2 szeletelt újhagyma szárat.
- Egy wokban 2 evőkanál (30 ml) növényi olajat hevítsünk magas hőfokra. Adjuk hozzá a tintahalat, majd a hagymát. Süssük kevergetve, amíg megfő.
- Adjuk hozzá a csomag tartalmát (50 g.) és a gombát. Keverés közben süssük készre.
- Kapcsoljuk le a tűzről, szórjuk meg a piros chilivel és az újhagymával. Tálaljuk.