Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet)
890 Ft
Menny.:db

Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet)

Kívánságlistára teszem
Cikkszám: 15331
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Asian Home Gourmet
Egységár: 17.800,00 Ft/kg

Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet)

Összetevők: cukor, szója szósz (víz, szójabab, só, cukor, búzaliszt), fokhagyma, szezámolaj, hagyma, gyömbér, fekete bors, szezám paszta.
Nettó tartalom: 50gr.
Tápérték 100g-onként: Energia 1035 kJ/ 247 kcal, Zsír 10,5 g - ebből telített 1,9 g, Szénhidrátok 35,1 g, Cukor 34,9 g, Rostok 4 g, Fehérjék 2,9 g, Só 19,8 g
Allergén: szója, glutén, szezám
Tárolás: száraz, hűvös helyen.
Táplálkozással kapcsolatos információk: Vegán, Vegetáriánus, Teljesen természetes, Halal, Laktózmentes.
Hozzáadott tartósítószert vagy mesterséges színezéket nem tartalmaz.
Minőségét megőrzi a csomagoláson feltüntetett időpontig.
Származási hely: Thaiföld

Átlagos értékelés: (1)
890 Ft
Menny.:db

Leírás

Koreai Barbecue Bulgogi Húspác, 50gr (Asian Home Gourmet)

A koreai gasztronómia egyik legismertebb, legkedveltebb és legikonikusabb fogása kétségkívül a Bulgogi, azaz a „tűzön sült hús”. Ez az édesen sós, fűszeres és zamatos marhahúsos fogás világszerte meghódította az ínyencek szívét – és most az Asian Home Gourmet Koreai Barbecue Bulgogi Húspácával Te is egyszerűen és gyorsan elkészítheted otthon a hagyományos ízvilágot, kompromisszumok nélkül.

A Bulgogi szó szerinti fordításban "tűzhús"-t jelent, amely tökéletesen kifejezi a fogás lényegét: pácolt, majd grillen vagy serpenyőben gyorsan megsütött vékonyra szeletelt marhahús, amely az édes, sós, fokhagymás és szezámos ízek harmonikus egyensúlyával ragadja magával az ízlelőbimbókat. Az Asian Home Gourmet 50g-os Bulgogi fűszerkeveréke mindent tartalmaz, amire szükséged van az autentikus páclé elkészítéséhez: szójaszósz, fokhagyma, gyömbér, hagyma, barna cukor, szezám és bors tökéletes arányát, csak a húsra van szükséged hozzá.

Miért válaszd az Asian Home Gourmet Bulgogi Húspácot?
Autentikus koreai recept alapján készült, a tradicionális Bulgogi minden ízjegyét hűen követve
Egyszerű és gyors felhasználás: csak keverd össze a pácot a hússal, pácolj 30 percig, majd süsd meg
Sokoldalú felhasználhatóság: marhahús mellett csirkéhez, sertéshez, tofuhoz vagy zöldségekhez is kiváló
50g-os praktikus kiszerelés, amely kb. 500g húshoz elegendő
Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert és ízfokozót
A tökéletes ízélményhez nem kell profi szakácsnak lenned, ezt a fűszerkeveréket még kezdők is bátran használhatják

Hogyan használd?
Szeletelj fel kb. 500g marhahúst vékony csíkokra (lapocka vagy comb ideális).
Öntsd a Bulgogi húspácot egy tálba, és keverd össze a hússal, amíg minden darabot egyenletesen beborít.
Hagyd pácolódni legalább 30 percig, de legjobb egy éjszakán át hűtőben érlelni az ízeket.
Süsd meg wokban, serpenyőben vagy grillen pár perc alatt, amíg a hús omlósra pirul.
Tálald főtt rizs mellett, friss salátalevelekkel, kimchivel, újhagymával és szezámmaggal megszórva.

Tipp:
Tekerj egy kis bulgogit salátalevélbe, tegyél mellé egy csipet kimchit, fokhagymát és egy kevés szamdzsang szószt – így máris egy igazi koreai „ssam” fogást készítesz!

Kinek ajánljuk?
Koreai konyha szerelmeseinek, akik autentikus ízeket keresnek otthon
Elfoglalt hétköznapokra, amikor kevés az idő, de nagy az étvágy
Kezdő szakácsoknak, akik még csak ismerkednek az ázsiai konyhával
Grillpartikhoz és baráti összejövetelekhez, ahol az ízvilág garantáltan lenyűgöz
Street food rajongóknak, akik saját konyhájukban is ázsiai hangulatot teremtenének
Vegetáriánus alternatívákhoz is, tofuval vagy húspótlóval is fantasztikus

Az Asian Home Gourmet Bulgogi Húspác nem csupán egy fűszerkeverék – kulcs a koreai konyha szívéhez, amely elhozza a sűrű szójaszósz, a karamellizált cukor, a fokhagyma és a gyömbér harmóniáját minden egyes falatban. Nincs más dolgod, mint kinyitni a csomagot, keverni, pácolni és élvezni a világ egyik legnépszerűbb barbecue-élményét – otthon.

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
Írja meg véleményét!
2023. 06. 29.
Nagyon finom, de ez nem bulgogi pác. Ez egy édes pác, így az ezzel készült hús tökéletes lehet japchae készítéséhez; bár eredetileg a japchae-ben lévő hús is csípős, nemcsak édes. Ez a pác egyáltalán nem csípős, holott tudjuk, hogy a koreai konyha híres a csípősségéről.

Hasonló termékek

Szecsuáni Chilis-Gyömbéres-Fokhagymás Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Cikkszám:16340
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem

Indonéziai Zöldséges Curry Fűszerpaszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Cikkszám:16369
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem

Szecsuáni Klasszikus Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Cikkszám:16341
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem

Thai Barbecue Csirkepác Kai Yang, 50gr (Asian Home Gourmet)

Cikkszám:16344
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem

Indiai Korma Curry, 50gr (Asian Home Gourmet)

Cikkszám:16322
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem

Kantoni Citromos Csirke Szósz, 60gr (Asian Home Gourmet)

Cikkszám:16358
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem

Gochujang Koreai Vegan Chilipaszta, 170gr (Sempio)

Cikkszám:75912
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem

Kantoni Chow Mein Fűszer Paszta, 50gr (Asian Home Gourmet)

Cikkszám:16359
Raktáron
890 Ft
Kívánságlistára teszem